Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Organ Mafyası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar anlatacağım bu olay İstanbul Kasımpaşa da oturan birinin başına geldi.

Benim bir arkadaşımın abisi .kızlara aşırı meraklı sürekli kız arkadaşlarını anlatıp durur.Sürekli kız arkadaş arayışında.Bir gün birini bulduğunu söyledi hatta bizde yanında gördük kız çok sosyetik,havalı bir tipti bu kızda bir iş var dedik parası için desek o kadar büyük bir zenginlikleri yok zengin bile sayılmazlar yani.Neyse 1-2 hafta geçti böyle kız bunu evine davet etmiş bizimkide havalara uçuyor.Akşam kızın evine gidiyor ve orada kalıyor sabah gözlerini açtığında içi buz dolu bir küvette uyanıyor ve bir not var buzların üstünde hemen 112'yi ara yoksa ölürsün çocuğun böbreklerinin ikisinide çalmışlar aradan 1 ay geçtikten sonra yakalandılar böyle 4 kişiyi daha kandırmışlar.Allaha şükür arkadaşımın abisi muhammet abi yaşıyor,babası böbreğini verdi.

Bu olayı günümüzde para hırsının insanları ne hale getirdiğini bir nebzede olsa göstermek için anlattım.Valla bu olaydan sonra 1 ay kızlarla muhabbeti kestim ama şimdi tam gaz devam Smile
vay be Smile dikkat et Bihter'de aynısı yapar valla TongueTongue
ha paran olmuş ha olmamış, mutlu ol yeter Smile
(08-31-2011 11:30 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]vay be Smile dikkat et Bihter'de aynısı yapar valla TongueTongue

yok ben bihtere güveniyorum Big Grin
ben onun için aşk-ı memnuyu izledim hiç bir bölümünü kaçırmadan Smile
(08-31-2011 11:32 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(08-31-2011 11:30 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]vay be Smile dikkat et Bihter'de aynısı yapar valla TongueTongue

Behlül Bihter'i götürürken için acımıştır herhalde Big Grin
(08-31-2011 11:28 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Akşam kızın evine gidiyor ve orada kalıyor sabah gözlerini açtığında içi buz dolu bir küvette uyanıyor ve bir not var buzların üstünde hemen 112'yi ara yoksa ölürsün.
Bura da karışık bi durum var buzların üstüne sen bi kağıt koy 1 - 2 dk sonra o kağıdın sularla kaplı olduğunu göreceksin ki adam sabah uyanasıya kadar kaç saat geçmiş olur Smilevictory.gif
(08-31-2011 11:34 PM)killerbey3 Yazılan: [ -> ]
(08-31-2011 11:32 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]

Behlül Bihter'i götürürken için acımıştır herhalde Big Grin

Ah ah bir bilsen ne kdar üzüldüğümü Smile
(08-31-2011 11:35 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(08-31-2011 11:28 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Akşam kızın evine gidiyor ve orada kalıyor sabah gözlerini açtığında içi buz dolu bir küvette uyanıyor ve bir not var buzların üstünde hemen 112'yi ara yoksa ölürsün.
Bura da karışık bi durum var buzların üstüne sen bi kağıt koy 1 - 2 dk sonra o kağıdın sularla kaplı olduğunu göreceksin ki adam sabah uyanasıya kadar kaç saat geçmiş olur Smilevictory.gif

Bize böyle anlattı artık ben onun yalancısıyım bize byle anlattı
Smile
kasımpaşanın neresinde olmuş bu olay sorması ayıp
Ben şuanda tuncelide otruyorum babamın görevi dolayısı ile.
Arkdaşımn abisi istanbulda oturuyor biz yaz başında oraya gitmiştik o zman oldu bu olay.İstanbulun yabancısıym o kdarını bilmiyorum
Azgın olunca insan öyle olur..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler