Arkadaşlar kablosuz giriyorum internet'e laptop'tan ama speed test'te pingim en fazla 80 olmasına rağmen warrock'ta lagsın falan diyorlar ve bıktım bu durumdan ağız tadı ile oyun oynamak istiyorum modeme yakınım laptop modemi full çekiyor virüs var diyeceğim eset nod 32 kullanıyorum bugün yükledim damla virüs bulmadı. Sorunumu bulamadım sizlerle paylaşmak istedim.
Bende hiç lag olmamama rağmen banada lag diyorlar.NEDEN?Nedeni şu yediremiyorlar.Zaten beni sinir eden iftira atmaları yok lagsın yok böyle vs vs.Belki sende lag değilsindir bi kaç lişide lag demiştir olabilirmi?Yoksa çoğu kişi mi lag diyor?
(08-31-2011 08:17 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Bende hiç lag olmamama rağmen banada lag diyorlar.NEDEN?Nedeni şu yediremiyorlar.Zaten beni sinir eden iftira atmaları yok lagsın yok böyle vs vs.Belki sende lag değilsindir bi kaç lişide lag demiştir olabilirmi?Yoksa çoğu kişi mi lag diyor?
Lag olduğumu hissediyorum çünkü adamın arkası dönük bana vuruyor bu olayla 4-5 defa karşılaştım.
Bende WarRock'u bırakalı 1-2 ay oldu sanırım, dün arkadaşımla girip bi vs atalım dedik ve ikimizinde pingleri 44 olduğu halde aşırı derece lag vardı. Bence oyundandır.
kablosuz modemlerin sorunu bu aynı pc ile kabloluda dene sorun çıkmaz bizim arkadaştada vardı maçlarda karşı takımda lag varsa bizde bizim arkadaşı kablosuz internete geçiriyoduk görünmüyodu bile team kill yapıyordu

(08-31-2011 08:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]kablosuz modemlerin sorunu bu aynı pc ile kabloluda dene sorun çıkmaz bizim arkadaştada vardı maçlarda karşı takımda lag varsa bizde bizim arkadaşı kablosuz internete geçiriyoduk görünmüyodu bile team kill yapıyordu 
16'lık odada 4 kişi 5 kişi yeşil diğerleri sarı ya sende ?
Aslında dün Semih'in pingi 80 iken çok lagdı.Oyunda sorun var.
Off bıktım ya şuan hızır'a özel mesajtan haykırmak istiyorum !