Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İngiliz müziğinde 'James Blunt' paraziti.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
James abi, sesin falan güzel. Ama neden gelen geçen her şarkıyı coverlıyorsun? Neden o güzelim şaheserleri berbat ediyorsun. Neden?

WILD WORLD!

Orjinali:

James Blunt cover'ı:

WHERE IS MY MIND?

Orjinali:

James Blunt Cover'ı:

IF THERE'S ANY JUSTICE IN THE WORLD!

Orjinali:

James Blunt cover'ı:

Daha aklıma gelmeyen bir sürü coverladığı parça var.
şu where is my mindın coverını kontrol edermisin onu dinleyecektim bozuk çıktı Smile
(08-31-2011 05:43 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şu where is my mindın coverını kontrol edermisin onu dinleyecektim bozuk çıktı Smile

Şimdi sıkıntı var mı?
Wild World can çekişmiş resmen.

TaTy

Tarzım değil moruk.Belki bunda ingilizceyi o kadar bilmememin etkisi de vardır ancak şunu da ekleyeyim bizim zamanımızda ( 90 lar ) aldığımız eğitim ile şimdiki eğitim bir değil ... Bizim okuduğumuz yıllarda dersler öğretmensizlikten boş geçiyordu... Şimdi okullarda ipad dağıtıyorlar.projeksiyonu,bilgisayarı,kitapları öğretmenleri herşeyleri var.

Biz okul başlamadan 1 hafta önce okulun kapısına gidip kitapların listesini alır kırtasiye kırtasiye o kitabı bulmaya çalışırdık.Bir üst sınıfta okuyan abilerden istediğimizde de gelecek yıl o kitap tutmazdı.Hocaya derdik eski kitap var bende git yenisini al derdi.....
(08-31-2011 05:54 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Tarzım değil moruk.Belki bunda ingilizceyi o kadar bilmememin etkisi de vardır ancak şunu da ekleyeyim bizim zamanımızda ( 90 lar ) aldığımız eğitim ile şimdiki eğitim bir değil ... Bizim okuduğumuz yıllarda dersler öğretmensizlikten boş geçiyordu... Şimdi okullarda ipad dağıtıyorlar.projeksiyonu,bilgisayarı,kitapları öğretmenleri herşeyleri var.

Biz okul başlamadan 1 hafta önce okulun kapısına gidip kitapların listesini alır kırtasiye kırtasiye o kitabı bulmaya çalışırdık.Bir üst sınıfta okuyan abilerden istediğimizde de gelecek yıl o kitap tutmazdı.Hocaya derdik eski kitap var bende git yenisini al derdi.....

90ların başını anlayabilen bir insanoğlu yok Mehmet, o yüzden takma kafana. Ayrıca, nota bilmeden müzik dinliyorsak, dil bilmeden de müzik dinleyebiliriz. Bunun aksini savunan insanlar, salak dediğimiz o nacizane söylemin en başını çekiyorlar.
şarkının içine.. kendi şarkıları güzeldir yalnız.
pek sevmedim Smile
(08-31-2011 05:46 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(08-31-2011 05:43 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]şu where is my mindın coverını kontrol edermisin onu dinleyecektim bozuk çıktı Smile

Şimdi sıkıntı var mı?

şimdi düzeldi ama adam pek dağıtmamış güzel yorum Smile
Referans Adresler