Arkadaşlar yanlışlıkla hassaslık ayarları vs reset atmışım ayarlarım'da aklımda değil rahat edebiliceğim fareyi hızlı döndüre bileceğim bir ayar lazım..
%31'De oynuyorum ben daha fazla düşüremedim daha düşük daha iyi ama alışmak zordur =)
%10 %70 %10 süper

benim resetli ayarında hepsi

%0 - %100 - %0 yapıyorum hep

Bu oyuna ilk başladığımda neyse şimdi o hiç sıkıntı yaşamıyorum.Oyunu yeniden mi yükliyecm hiç sıkıntı olmuyor aynı ayarda gidiyorum

Düşük her zaman daha iyidir, dağa taşa ateş etmessiniz.
Benim 10-11-10 ama benim mouse farklı biraz ^^
Arkadaşım sana şunu söyleyeyim. Sen mouse düzleme hassaslık vs sen neyi yaparsan yap sen sonuçta adama ateş etmeyecen mi ? Sen gene eskisi gibi nişan alıp adam vurup veya gene eskisi gibi tank, heli kullanmayacak mısın ? Sana mouse ayarlarının çok fazla getirisi olmaz herşey bileğe bağlıdır. Sen hangi ayarı yaparsan yap "aaa öncekiyle daha kötü oynuyordum bununla daha güzel oynuyorum şimdi" diyemessin. Neden ? Çünkü senin bileğin yine o ayarlara alışçak ve sen yine aynı işlevlerini yapacaksın. O yüzden mouse ayarlamalarının sana fazla getirisi yok. Ne ayarı çekersen çek elinde sonunda bileğinin gücü ve kuvveti nasılsa adam vurmaya gene o işlevini yapacak. Mouse ayarları sana ne bişey kazandırır nede birşey kaybettirir
Ayrıcada şunuda belirtmeliyimki sen kendi ayarını bulup kendin test etmelisin. Senin için en iyisi neyse o olmalı. Belki burdaki tavsiyelerin hiç biri sana göre olmayacak ? O yüzden kendi ayarını kendin yap.