Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ERROR: Cannot laucnh child process (code:14001)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sabah sabah formatımı attım siteden tekrar indirmiş olduğum setup ile oyunu tekrar kurdum aldığım hata dün akşamki ile aynı buneya oyunu silip yükledik setup dosyasından hatalı çıktı varmıdır çözümü ?

[Resim: de754222.jpg]

Teşekkürler.
Eksik yüklemiş olabilir sanırım benm masaüstüde xp sürekli böyle sorunlar hep oluyordu leptopta oynamaya başlayınca hiç böyle sorunlar olmadı.Ben xp bilgisayarımda ilk seferde onar diyordum ,olmassa silip tekrardan yüklüyorum.Bu sorunu halltsen bile bak görüceksin başka bir hata vericek.
Az araştırma yapalım Mete bey Tongue Bu code 5 çözümü ama şahsen denenmiştir 14001'in de çözümüdür

http://forum.warrocktr.com/Konu-Cannot-L...z1WalPFClS
evet resmi forumda onu gördüm şimdi bir tane daha gördüm o ikisini deniyeceğim olursa söylerim kitlersin konuyu Smile
(08-31-2011 11:14 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]evet resmi forumda onu gördüm şimdi bir tane daha gördüm o ikisini deniyeceğim olursa söylerim kitlersin konuyu Smile

Olur olur =) Bu bölümün yetkilisi ben değilim. Konuya yazarsan yetkili arkadaşlar ilgilenir
bence windows 7 ye geçmenin vakti geldi Big Grin
6yıllık bilgisayar bozulup duruyor Big Grin geçeyimde iyice çöksün yeni alacağım bilgisayar win7 olacak inşallah

(08-31-2011 11:15 AM)tommy34 Yazılan: [ -> ]
(08-31-2011 11:14 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]evet resmi forumda onu gördüm şimdi bir tane daha gördüm o ikisini deniyeceğim olursa söylerim kitlersin konuyu Smile

Olur olur =) Bu bölümün yetkilisi ben değilim. Konuya yazarsan yetkili arkadaşlar ilgilenir

Tamam söylerim teşekkürler ilgilenen arkadaşlara
Sen actıgına sasırdım konuyu Tongue
Tamam beyler halletim net framerwork yükledim oldu konu kilitlenebilir teşekkürler.
Resmi Forumda Var Bakabilirsin..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler