08-31-2011, 12:00 AM
Ad : Burak
Nick : agitoxin77
LvL : 13 ( henüz )
KD : 2.75
Eski nickim : ghostm4n77
Oyun Alanı : cqc , uo , bg hepsini iyi oynarım
Aradığı Clanın Oyun Alanı : cqc
premium : yok ( clan bulursam neden olmasın ... )
Oyunu oynama süresi : Betadan beri oynuyorum ( Sıkça oyunu bıraktım)
Ts Mik : Var ( Ama sadece özel maçlarda ts kullanırım.Onun dısında sevmıyorum.)
Online olma durumu : BÜTÜN GÜN BOŞUM.CANIM SIKILDIĞI ZAMAN CIKIYORUM <----------------- ÖNEMLİ ÖZELLİK
Merhaba Arkadaşlar.Ben bu oyuna betada 3 arkadaş başladık.Şimdiye kadar 48 ve 56 Lv çarlar kastım.Arkadaşlarım geçen yaz oyunu bıraktıkları için benim oyuna karsı zevkim kalmadı.O yüzden çarlarımı sattım.Clan arama sebebim arkadaş edinerek beraber maçlar yapacak arkadaşlar aramam.Anlıcağınız tekrar zevk almak istiyorum.Lv im daha 13 premiumum yok çünkü zevk almıyorum oyundan.Güzel bir clan bulursam neden olmasın...
Aradığım clan bol onlinesi ve muhabbeti güzel olursa çok sevinirim.Konu altındaki mesajlarınızı bekliyorum...
Notice : Bu forumda yeni üyelik açma sebebim başka bir forumdan bu foruma geçmektir.
HERKEZİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
Nick : agitoxin77
LvL : 13 ( henüz )
KD : 2.75
Eski nickim : ghostm4n77
Oyun Alanı : cqc , uo , bg hepsini iyi oynarım
Aradığı Clanın Oyun Alanı : cqc
premium : yok ( clan bulursam neden olmasın ... )
Oyunu oynama süresi : Betadan beri oynuyorum ( Sıkça oyunu bıraktım)
Ts Mik : Var ( Ama sadece özel maçlarda ts kullanırım.Onun dısında sevmıyorum.)
Online olma durumu : BÜTÜN GÜN BOŞUM.CANIM SIKILDIĞI ZAMAN CIKIYORUM <----------------- ÖNEMLİ ÖZELLİK
Merhaba Arkadaşlar.Ben bu oyuna betada 3 arkadaş başladık.Şimdiye kadar 48 ve 56 Lv çarlar kastım.Arkadaşlarım geçen yaz oyunu bıraktıkları için benim oyuna karsı zevkim kalmadı.O yüzden çarlarımı sattım.Clan arama sebebim arkadaş edinerek beraber maçlar yapacak arkadaşlar aramam.Anlıcağınız tekrar zevk almak istiyorum.Lv im daha 13 premiumum yok çünkü zevk almıyorum oyundan.Güzel bir clan bulursam neden olmasın...
Aradığım clan bol onlinesi ve muhabbeti güzel olursa çok sevinirim.Konu altındaki mesajlarınızı bekliyorum...
Notice : Bu forumda yeni üyelik açma sebebim başka bir forumdan bu foruma geçmektir.
HERKEZİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...