Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yazıklar Olsun!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bileğinin gücüne güvenemeyip hileye başvuranlar

Yılbaşı etkinliklerini "opk hackle level kasma" olarak değerlendirenler

Büyük özveriyle klan kurup, klan üyelerini kontrol etmekten aciz düşenler

Haksızca level kasmayı "en büyük şans" olarak görenler,haksızlık karşısında susanlar

İnsani değerlerin ayaklar altına düştüğünü görüp ses çıkarmayanlar

Adalet yerlerde sürüklenirken sahip çıkmayı önemsemeyenler

Şeref ve namus kavramını, bir oyun için bile ayaklar altına sermeyi marifet sayan zihniyetler

O an geldiğinde, mensubu olduğun Yüce Milletine hizmet için görev tevdi edildiğinde, hangi namussuzluğu düşüneceğini ve uygulayacağını bilmek için "alim" olmaya gerek kalmaz!

Yazıklar olsun!
*Adalet yerlerde sürüklenirken sahip çıkmayı önemsemeyenler

*Şeref ve namus kavramını, bir oyun için bile ayaklar altına sermeyi marifet sayan zihniyetler

Bunları yapanlara gerçekten yazıklar olsun..........

Berkem

Çok haklısınız
(12-27-2009 03:23 PM)Berkem Yazılan: [ -> ]Çok haklısınız

doğru dionda benim imzamı almışsın Big Grin
Ya millet OPK hack ile ffa oynuyor. Oynayanlarda 50-60 level bir dünya adam. Master çağarıyor bir arkadaşını hack ile. Öyle kastığını zannediyor millet. Girdiğim her odada "Opk hack açan dallama ve ona göz yuman şerefsiz varmı" diye soruyorum. Varsa kickleyin beni diyorum. Artık iş zıvanadan çıktı. Millet bu zamana kadar hack yapana küfrederdi şimdi resmen yataklık yapıyorlar...
(12-27-2009 11:18 PM)qstrgy07 Yazılan: [ -> ]Ya millet OPK hack ile ffa oynuyor. Oynayanlarda 50-60 level bir dünya adam. Master çağarıyor bir arkadaşını hack ile. Öyle kastığını zannediyor millet. Girdiğim her odada "Opk hack açan dallama ve ona göz yuman şerefsiz varmı" diye soruyorum. Varsa kickleyin beni diyorum. Artık iş zıvanadan çıktı. Millet bu zamana kadar hack yapana küfrederdi şimdi resmen yataklık yapıyorlar...

Opk odaları açıyorlar. Normal oyunda tabiki atıyorlar ama Opk odalarında
seri exp olması için hackerlara ihtiyaç var.
tbrkler iyi yazi

@cemolicem

sende onu baska bi forumdan aldin orjinal hali bu:

Bir Pkk Mağarasinin Duvarindaki Yazi:

eğer Bir Asker Sizi Gördüğünde Durmadan Ateş Ediyorsa Acemidir Mermisi Bitinceye Kadar Bekleyin Bitince Yanina Gidin Ve Kafasına Sıkın

eğer Bir Asker Sizi Gördüğünde Ateş Ediyor Sen Saklaninca Duruyorsa O Komandodur Kaç Canini Kurtar,

eğer Bir Asker Sizi Gördüğünde Ortadan Kayboluyorsa Ve Etraf Sessizse Kimseler Yoksa Bilinki Onlar Bordoberelidir.yapacak Birşey Yok... O Seni Bulur ...
Referans Adresler