Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hackerlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bu item hack olayından artık sıkılmadınız mı ? Ne zaman odaya girsem en az 2-3 kişi item hack sürekli tbomb,redscorpion,vb. Artık adminlerin buna bir çözüm bulması lazım. Powerlvl geçiştirdik fakat bunlar direk paramızı çalıyor. Biz oyuna para vererek silahları alıyoruz bunlar ise direk 3600 günlük silahlar alıyor bedavaya tabiki powerlvlıda unutmadık artık bunlardan kurtulması lazım yoksa warrock oynayan oyuncular hızla azalıcaktır. Her oyunda wh yada item hack mı olur. Sıkıldık artık
Bu gamescoma bu sene admin gelmisti , bir cocuk böyle powerlvl script islerini sorunca adam bisey diyemedi Smile G1-Nebie falandı adı heralde
Katılıyorum sana Poyraz
(08-30-2011 12:32 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Katılıyorum sana Poyraz

Can değiştir artık şu imzanı çok kötü Big Grin
(08-30-2011 12:34 AM)codhazelnut Yazılan: [ -> ]
(08-30-2011 12:32 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Katılıyorum sana Poyraz

Can değiştir artık şu imzanı çok kötü Big Grin

harbiden o kaşlara göze baktıkça içim değişik oluyor Big Grin
Warrock = Lag & Hack. Hilenin bitmeyeceğini anlamanız lazım artık. Bugün bu biter 1 ay ya geçer ya geçmez yeni silah hack çıkar. Ama dediğin gibi plvl yine bize pek zararı yok ama bu silah hack resmen hırsızlık !

Ama FPS oyuncularının kurtarıcısı BF3 çıkıyor az kaldı victory.gif
(08-30-2011 12:30 AM)codhazelnut Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu item hack olayından artık sıkılmadınız mı ? Ne zaman odaya girsem en az 2-3 kişi item hack sürekli tbomb,redscorpion,vb. Artık adminlerin buna bir çözüm bulması lazım. Powerlvl geçiştirdik fakat bunlar direk paramızı çalıyor. Biz oyuna para vererek silahları alıyoruz bunlar ise direk 3600 günlük silahlar alıyor bedavaya tabiki powerlvlıda unutmadık artık bunlardan kurtulması lazım yoksa warrock oynayan oyuncular hızla azalıcaktır. Her oyunda wh yada item hack mı olur. Sıkıldık artık

Her girdiğim odadaki hacklerin sssini atmaktan oyun oynayamıyorum yeter artık Smile
Bugün adamın birine odada bağırdım emek hırsızları biz para veriyoruz falan dedim.Adam da vermeyin ben gibi yapın diyor yüzsüz köpekBig GrinBig Grin
(08-30-2011 01:09 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]Bugün adamın birine odada bağırdım emek hırsızları biz para veriyoruz falan dedim.Adam da vermeyin ben gibi yapın diyor yüzsüz köpekBig GrinBig Grin

Sorma kardeşim hepsi öyle.Biriside yasak deilki normal birşey herkes yapıyor sende yap dedi Big Grin
(08-30-2011 01:09 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]Bugün adamın birine odada bağırdım emek hırsızları biz para veriyoruz falan dedim.Adam da vermeyin ben gibi yapın diyor yüzsüz köpekBig GrinBig Grin

Big Grin Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler