Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkınızı helal edin.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar 3 senedir oynadığım WarRock u zorunlu sebepler ile bırakıyorum. Malum yatılı okuyorum, seneye yaz boyunca zorunlu stajım var. Ardından mesleğe başlıyorum zaten oynayacağımı pek sanmıyorum. Şu ana kadar eness287, rush3rf0x, lrev3ngel, xrusherfox çarlarımla aranızda oldum. Pek çok clanda bulundum. Hepiniz hakkınızı helal edin arada foruma ve ts ye uğrarım. İyi oyunlar, hayırlı bayramlar Smile

Enes ' RusherFox
lns dönersin adamım
Yolun açık olsun.Hayatta başarılar
Karakterinle olgun bir insansın Enes. Seni tanımış olmak güzeldi. Tekrar aramıza dönmeni dilerim. Başarılar diliyorum stajında, okulunda ve hayatında. Başarılı,düzgün bir hayatı temenni ederim. Smile Kendine çok çok iyi bak.
Hayatında başarılar Smile
inşallah güzel yerlere gelirsin ileriki hayatında DOST
Enes'im kendine iyi bak çabuk dön Wink Zamanında lr3vengel yi kasmıştım biraz.Bana güvenip charı verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim kardeşim DOST
Başarı dolu günlere DOST
Ben seni başlatırım yine kardeşim rahat ol. Big Grin Nese okula geldiğinde ara beni hafta sonraları görüşürüz. Numaram olması lazım sende.
Hayatında basarılar
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler