Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Grubumuzun son günü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Saygılı SahuraKadarDuranlarFanClub üyeleri:

Her ne kadar güzel eventler yapsak da hediyeleri her zaman sakladım ve söylemekten kaçındım. Çünkü supriz hediye yoktu nihaha Sad

İşin espirisi güzel bir Ramazan ayı geçirdik, Allah tekrarını nasip eyler inşAllah.

Grubumuzu bu duygulu sözlerimle son vermiş bulunmakta olup, İmzanızdan bu grubun ismini silip yok etmenizi öneririm.

355 gün sonra tekrardan bu grubu açma planları içerisindeyim.

Şimdiden Ramazan bayramınız mübarek olsun, sabah 7.10 da kalkıyoruz ve namaza gidiyoruz.
Seninge aga Sad
seneye bende seninle birlikte bu grubun yöneticisi olacağım Alican hertürlü faaliyetlerde gerek wr gerek senin oynadığın saçma sapan oyunlarda eventlar yapacağız daha güzel olacak bu arada yarın geleneksel 1. WTR repleşmesi yapacağım nasıl olur burdan fikrinizi alayım.

TaTy

Balık , sponsorlardan gelen paraları yiyorlar oğlum.Bana verseler neler neler yapardım da boşver.
Hayırlı bayramlar , namaz baya erken ya ama gidicez tabiki =)
Alican Smile Forumun eğlenceli insanı Big Grin
(08-29-2011 08:15 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Balık , sponsorlardan gelen paraları yiyorlar oğlum.Bana verseler neler neler yapardım da boşver.

Senin bilgisayarı alacağım, para sana gelecek Big Grin
(08-29-2011 08:25 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Alican Smile Forumun eğlenceli insanı Big Grin

Babe, imma happy with u. But, şu Bodrum'dan gel artık Big Grin
1 Temmuzda görüşmek üzere Smile..
Son gündü ama mahvetti beni. Pazarda güneşin alnındaydım sabahdan beridir Big Grin
(08-29-2011 08:49 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Son gündü ama mahvetti beni. Pazarda güneşin alnındaydım sabahdan beridir Big Grin

beni tınlamaz Big Grin senin sorunun Big Grin

güneşin alnında ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler