Merhaba arkadaslar, ben amerikadan telefon almayi dusunuyorum. Burada locked ve unlocked telefonlar var sizce hangisini almaliyim? locked alirsam ne tur sorunlarla karsilasabilirim Turkiyede? Bu konu hakkinda bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Tessekurler.
kardeş ben amerikadan iphone aldım locked di ama dayım kırdı onu kırınca daha fazla uygulamadan yararlanıyosun bide iphone alacaksan o sim kart kalıbındanda al oda çok önemli
(08-29-2011 07:53 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kardeş ben amerikadan iphone aldım locked di ama dayım kırdı onu kırınca daha fazla uygulamadan yararlanıyosun bide iphone alacaksan o sim kart kalıbındanda al oda çok önemli
ya ben bazi kisilere sordum onlarda bana locked telefonlarin yeni yazilim yuklenince telefonun kapanacagini soyluyor bide kapanincada uzun bir sure acilmiyormus taki tekrar kirabilene kadar. Bende bu tur sorunlari yasamaktan korkuyorum.
Nokia 2200 al rahat .
Özellikleri;
*Üstün derece sert kabı ile kavgalarda bire birdir ağırlığı sayesinde birinde kalıcı hasar bırakabilirsiniz.
*Tuş takımları son teklonojidir eli rahatlatır.
*Extralar kısmında resim yapma var (harbi o ne alaka la)
*Son teknoloji polofonik müzikleri var (soner sarıkabadayı hariç)
*4 çeker dicem de avea olduğu için sertap abla bırakmıyor.
*Snake oyunuda mütişdir.
Kısacası mütiş
![[Resim: Nokia-2100__39393997_0.jpg]](http://images.gittigidiyor.com/3939/Nokia-2100__39393997_0.jpg)
Türkiyede telefon mu kalmadı ?
Ya bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim espri yapmaya calismayin arkadaslar. Turkiyede telefonmu kalmadi diyosunda turkiyeden fiyat olarak bayagi fark ediyor.