Amerika’da
19 Eylül'de başlayacak yeni sezonuyla, ekrandaki 7. yılını kutlayacak olan “How I Met Your Mother”, yeni sezona bir saatlik özel bir bölümle başlıyor.
“The Best Man” adını taşıyan bölüm, Part 1 ve Part 2 olarak 22′şer dakikalık iki parçadan oluşuyor.
Dizinin yeni sezonuna ait ilk görseller için
burdan buyrun.
1 ve 2. sezon müthiştir. diğer sezonlarında hakkı yenmez.
(08-29-2011 04:23 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arada bakıyorum
How I Met Your Mother öyle çerezlik bir dizi değildir. Güldürdüğü zaman insanın çenesine ağrılar sokar, en azından benim böyle. Benim sana tasnifim, birinci sezondan başla, altıncı sezona kadar izle. Böyle karakterlerle arkadaş gibi olacaksın.
How I Met Your Mother hayatıma yön veren, espri anlayışımı değiştiren kutsal bi dizidir. Her bölümün kendine has bi güzelliği vardır. Oturulup düzenli izlenmesinin psikologlar tarafından depresyondaki kişilere önerildiği hakkında duyumlar aldım.
Son bölümde Robin'in Barney'nin arkasından attığı bakışlardan sonra anlamıştım Robin'le tekrar ilişki yaşacaklarını
Merakla bekliyorum

(08-29-2011 04:29 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (08-29-2011 04:23 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arada bakıyorum
How I Met Your Mother öyle çerezlik bir dizi değildir. Güldürdüğü zaman insanın çenesine ağrılar sokar, en azından benim böyle. Benim sana tasnifim, birinci sezondan başla, altıncı sezona kadar izle. Böyle karakterlerle arkadaş gibi olacaksın.
Alman kanalallarında sadece bunlar cıkıyo
Two and a half men
What's up Dad ?
ve bu dizi gibi seyler var

(08-29-2011 04:51 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ] (08-29-2011 04:29 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (08-29-2011 04:23 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Arada bakıyorum
Alman kanalallarında sadece bunlar cıkıyo
Two and a half men
What's up Dad ?
ve bu dizi gibi seyler var 
Çeşitli torrent sitelerinden sana torrent dosyaları gönderebilirim ve sen de hızlıca indirebilirsin. Almanya'dasın anlaşılan. En az 16 Mbps netin var. Kolayca indirilebilir.
Gülümsetmeyen direk güldüren bir dizi