Çok severdim eskiden f1 i alonsoya gıcık oldum izlemeyi bıraktım

İzleyemedim yağmur yağdımı Kutay ?
İmzasına netinin hızını koyan şahıslar ; bize ne lan sizin netinizden ...
(08-29-2011 12:56 AM)TaTy Yazılan: [ -> ]İzleyemedim yağmur yağdımı Kutay ?
İmzasına netinin hızını koyan şahıslar ; bize ne lan sizin netinizden ...
Yayın koptu yarışın ortasında ama 45dk falan izlediğimde yağmamıştı bilmiyorum sonrasını.
Lag diyolar çençü
Dayıoglu da vettel diyodu vay bak suna sen

Eskiden hep bakardım , 3-4 seneden beri warrock sardı

Hayır, iş pilotta mi? Araba da mı? Bir Lotus motoru nasıl bu kadar güçlü olabilir ki? Nasıl?
Vettel ve Webber en sevmediğim iki pilottur. RedBull çekilsin hatta şu F1'den. Renault ulan! Külüstür bir Renault. Sinirlendim sabah sabah.
İş motorda olsa Ferrari'nin alması lazımdı. O uzun düzlükte Alonso Ferrari'yle tokatlıyor resmen. Vettel'in çok riskli atakları var. Hatta Massa'ydı sanırım lastik lastiğe durumuna zorlamıştı Vettel.
Renault'un şampiyonluk dönemleri bayaa eskide kaldı. Hatta sanırım Alonso'nun transfer olmasıyla tamamen bitti.

RedBull bi süredir oyunu domine etmiş durumda. Aslında RedBull dahil olduğu çoğu branşı domine ediyor. Nasıl başarıyorlar dersen hiç bir fikrim yok

(08-29-2011 03:12 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İş motorda olsa Ferrari'nin alması lazımdı. O uzun düzlükte Alonso Ferrari'yle tokatlıyor resmen. Vettel'in çok riskli atakları var. Hatta Massa'ydı sanırım lastik lastiğe durumuna zorlamıştı Vettel.
Renault'un şampiyonluk dönemleri bayaa eskide kaldı. Hatta sanırım Alonso'nun transfer olmasıyla tamamen bitti.
RedBull bi süredir oyunu domine etmiş durumda. Aslında RedBull dahil olduğu çoğu branşı domine ediyor. Nasıl başarıyorlar dersen hiç bir fikrim yok 
Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa RedBull pilotlarının altında Renault Lotus yok mu?
Evet az önce bi anlam kargaşası olmuş

Ben senin Renault takımını ifade ettiğini sandım Uğur