Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "İTEM hack genel konu" hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bildiğiniz üzere "item hack" denilen yeni hack sistemi çıkmış durumda ve bunun önüne geçebilmek için Admin arkadaşların açmış olduğu "İTEM hack genel konu" adlı konuda farkına vardığımız tüm hackerları kanıtlar ile birlikte oraya topluyoruz ve ne yazık ki bazı arkadaşların yorumları beni öldürüyor da öldürüyor "yok böyle olmaz, yok rollback gelir, yok şu, yok bu" gibi yorumlar bitiriyor insanı, bazı arkadaşların o güzel yorumları insanı bitirdiği gibi de konunun amacından sapmasına da sebep oluyor ve böylelikle konu çorba gibi oluyor.Ben bu konuda sıkıntı duyuyorum ve benim gibi belki de bir sürü arkadaş vardır.

İsteğim ; Eğer ki böyle bir konu açılmış ve bu tür hackleri bu konu üzerine topluyacaksak sadece ve sadece konu onunla alakalı olsun, artık banlanmaları veya level düşmeleri gibi işler G1 Adminlerine kalmış bir şey. Konunun düzenlenmesini ve tekrar böyle yorumlarının olmamasını istiyor ve siz warrocktr yetkililerinden bu konuyla daha güzel ilgilenmelerini düzenli bir şekilde devam etmesini istiyorum.

Teşekkürler, kolay gelsin.
Bilgi icin sagol haklısın
(08-28-2011 09:09 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Bilgi icin sagol haklısın

Smile

Bunun gibi yorumlar işte bu bahsettiğim konuda mevcut, mesaj sayınızı yükseltmek ile WarrockTR'de bi yere geleceğinizi sanmıyorum.
(08-28-2011 09:10 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]

Smile

Bunun gibi yorumlar işte bu bahsettiğim konuda mevcut, mesaj sayınızı yükseltmek ile WarrockTR'de bi yere geleceğinizi sanmıyorum.

Hayır öyle konuları cok görüyorum , sinir oluyorum ama birsey yazamıyorum mod falan olmadıgım icin :F
(08-28-2011 09:10 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]

Smile

Acaba konunun içeriğini okudumu Smile
Arkandayım espiri yapmayacağım yanındayım Semih düzgünce koyun linkleri ne var bunda anlamıyorum bir yorumunuzuda bizden mahrum bırakın lütfen Smile
Admin oyunda semih abi gelin event yapar belki Tongue Big Grin
(08-28-2011 09:16 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Admin oyunda semih abi gelin event yapar belki Tongue Big Grin

Buyur 2. de geldi.

TaTy

Oldu bil Karabacak
Referans Adresler