Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: x1evanescence1x eziği..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...nescence1x

Hem clan açmış, forumlarda bölüm arıyor kendine. Hem de item hacki kullanıyor, vs 'lerde power level hackini açık unutuyor.. Söylenecek laf bulamıyorum. Bir de kalkıp haklı gibi bir daha da odalarımıza gelme diyor. Bu adamın forum hesabını da banlarsanız sevaba girersiniz. Bu tür şeref yoksunu insanlarda kalkıp çok konuşmasınlar. 3-5 tane bebe kalkmışlar çık odadan bilmem ne. Ulen sen ilk önce adabınla oyun oynamayı, vs atmayı öğren. Yazıklar olsun sana ve senin gibilere.
adamımadamımadamım Aferim Evladımmm xD ben Eva Gelme Olum Böle Konualrla Eline Bişi geçmez m045.gif
Adam haklı victory.gif
(08-28-2011 05:15 PM)ramboye7 Yazılan: [ -> ]adamımadamımadamım Aferim Evladımmm xD ben Eva Gelme Olum Böle Konualrla Eline Bişi geçmez m045.gif

Sen hak ettiğin cezayı aldığında karnımı tuta tuta sana güleceğim emin ol. Bücür.
(08-28-2011 05:18 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]
(08-28-2011 05:15 PM)ramboye7 Yazılan: [ -> ]adamımadamımadamım Aferim Evladımmm xD ben Eva Gelme Olum Böle Konualrla Eline Bişi geçmez m045.gif

Sen hak ettiğin cezayı aldığında karnımı tuta tuta sana güleceğim emin ol. Bücür.

Sakin Can,bannlarlar simdi xDDd
Dediğin lafla Kalırsın Slap İsdenmediğin Odaya Gelme Kardeş benm Sorunum Bana sana bişi yapılmadığı sürece herkezin işine karışma ! Big Grin
(08-28-2011 05:19 PM)ramboye7 Yazılan: [ -> ]Dediğin lafla Kalırsın Slap İsdenmediğin Odaya Gelme Kardeş benm Sorunum Bana sana bişi yapılmadığı sürece herkezin işine karışma ! Big Grin

Senin işine.. Yol al
Beyler sakin olun önce zaten ban atarlar birazdan Smile Bücür Velet.
xDDDD yarıldım ! Bücür Olduğum Nıckımde mi yazıyo :DDDD
Kilit.
Referans Adresler