merhaba arkadaşlar
Benim merak ettiğim konu kyber mapında derb snipindeki birini arka duvara uçuracak kadar olan ve karşı snipten sıkılanan xm8 in gücünün nerden geldiği . Oyunda belli kişilerde böyle bişey var, benim silahlarım neden bu kadar ittirmiyor ya da çekmiyor ?
alaka ? konunun nereye geldiğini anladım sanırım o hack değil rahat ol tesadüf oluyor

Bu tesadüf hep clan maçlarında oluyor nedense

Hep de belli kişilerde.
Bahsettiğin olay oyunun sisteminden oluyor.Silahlardaki hasar verme etkisi çok bariz bir şekilde yanlış.Eskiden keleş daha fazla hasar veriyordu tipini değiştirdikten sonra K2 bile daha iyi oldu farkındasındır kimse almıyor zaten.Gelelim Desert Eagle'ye oda aynen eskiden 7 mermiyle 3 kişi alırdım şimdi adama arkadan kafasına sıkıyorum şarjor bitiyor adam ölmüyor

Aynı şekilde PSG yide mahvettiler.Birtek dokunmadıkları UZİ kaldı onuda bozarlarsa daha da oynanmaz zaten.
Onun için size Battlefield 3 ' e gelin diyoruz işte

(08-27-2011 10:22 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Bahsettiğin olay oyunun sisteminden oluyor.Silahlardaki hasar verme etkisi çok bariz bir şekilde yanlış.Eskiden keleş daha fazla hasar veriyordu tipini değiştirdikten sonra K2 bile daha iyi oldu farkındasındır kimse almıyor zaten.Gelelim Desert Eagle'ye oda aynen eskiden 7 mermiyle 3 kişi alırdım şimdi adama arkadan kafasına sıkıyorum şarjor bitiyor adam ölmüyor
Aynı şekilde PSG yide mahvettiler.Birtek dokunmadıkları UZİ kaldı onuda bozarlarsa daha da oynanmaz zaten.
Onun için size Battlefield 3 ' e gelin diyoruz işte 
bf 3 çıktımı bf 2 yi oynadım çok kötüydü ısınamadım bu oyuna bir türlü
Evet o dediğin olay bana da oluyor ama ben kendi kendime direk kafaya geldiği için öyle oluyor diye yorumluyorum. Dün 1 kere aynısını bana dediler demek ki hackten dolayı değilmiş diyye avuttum kendimi umarım hackten dolayı dediğin olay olmuyordur

valla tm ittirmeyi anladım kafaya geldiği için ( kendimi böyle avutabilirim ), ÇEKME ?
adamın mermileri beni adama çekio, bu da ayağa gelince fln mı