Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vltious Eventından Düştüm(Haftasonu)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar vltious eventından düştüm admin tristan dı event başlamadan ss alıyordur o değil mi?Diyelim ki hediyem gelmedi,admin ss yi almadı diyelim.Hediyemin gelmesi için(25k,kazanan takımdaydım) nasıl bir ticket atmam gerekiyor?

Bu da event'a girdiğime dair kanıtım..

Bir de şu var admin oyunu bitirdikten sonra tekrar odaya girdim.Admin hediyeleri ne zaman göndereceğini bile söylemeden odayı patlattı.Ne zaman gelir hediyem?

[Resim: 13042.jpg]
Evet basında SS alıyor
Event ne ara oldu yav Ss.gif
middle east eventi bu
72 saat diolar
middle easttaydı event kusura bakma ödül alamayacaksın eventa giren herkese hediye vermek Hızırın kıyağıydı fakat diğer adminlerde böyle bir uygulama yok Smile
(08-27-2011 07:46 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]middle easttaydı event kusura bakma ödül alamayacaksın eventa giren herkese hediye vermek Hızırın kıyağıydı fakat diğer adminlerde böyle bir uygulama yok Smile

peki senin dediğin oldu diyelim,nasıl ticket atıcam?
(08-27-2011 08:15 PM)tdfcaptain Yazılan: [ -> ]
(08-27-2011 07:46 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]middle easttaydı event kusura bakma ödül alamayacaksın eventa giren herkese hediye vermek Hızırın kıyağıydı fakat diğer adminlerde böyle bir uygulama yok Smile

peki senin dediğin oldu diyelim,nasıl ticket atıcam?

Hayır , Maximus'a sorduk eventin basında SS alınıyor
Bende düştüm ya Big Grin
Referans Adresler