Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Joistik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Bende Joistik Var Fakat Uçak Kullanamıyorum Ayarlardan Joistik Kullan Dedim Ama Uçak Uçuramıyorum Fakat Klavyeden Uçuruyorum Ss.gif
benim bildiğim joistik ile uçak heli kullanlar var senin joistik hava simulasyonlarına uygunmu

normal atari kolu gibiyse kullanamazsın zaten

bide oyunu destekliyen bi joistikmi tam marka ve modelini yazarsan yardımcı olurum
http://img223.imageshack.us/i/430159689kl5.jpg/

Buyrun Uçak Joistiği Olması Lazım
-Resimdeki Gibi Aynısı Bitek Markası lbien

Ve Ayrıca Uçak Similatörü Oyununda Kullandım Çalıştı
burak senin sorunun usb giriş dimi bu joistik eğer öyleyse usb 2.0 driverini yükle

öle dene hallolucaktır
(02-15-2010 12:43 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]burak senin sorunun usb giriş dimi bu joistik eğer öyleyse usb 2.0 driverini yükle

öle dene hallolucaktır

Tamam Soner Abi Teşekkürler.
Aynısı bende var şimdi başka bi simülatör de çalışıyor bu kol..
allah için ya bu na ne gerek var...m045.gifBig Grin
zamanında denemiştim ama kolaylıktan ziyade zorlaşıyor hakimiyet.. Smile
(02-15-2010 12:19 AM)cashm3ntr Yazılan: [ -> ]benim bildiğim joistik ile uçak heli kullanlar var senin joistik hava simulasyonlarına uygunmu

normal atari kolu gibiyse kullanamazsın zaten

bide oyunu destekliyen bi joistikmi tam marka ve modelini yazarsan yardımcı olurum

Evet Soner bildiğin joistick kullanmışlardan biride benim, hatta hem analog hem de digitalini kullandım yalnız klavye+fare kombinasyonunu hiç bir şey tutmaz Smile
Lütfen biri yardımcı olabilirmi ? Joistik pc yi destekliyor ancak warrock a giriyorum Ayarlardan joistik i seçiyorum hiç bir şey olmuyor , lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Referans Adresler