Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet Hızlandırma [2 program]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben internet hızımdan nefret ediyorum =).Superonline'a geçmeyi düşündüm superonline için evin yakınlarında bir şey olması lazımmış geçemedim.Neyse bende araştırdım falan bu iki program işe yarıyor dediler.Denemedim hızlanma var internetimde ama öyle harikalar yaratmıyor tabi ki =)

1)namebench
[Resim: R6v9x.png]
Bu basit program sayesinde en hızlı DNS adresinizi bulabilirsiniz.Ama bu programı açarken tarayıclarınızı kapatınız.

2)Turbo İnternet
[Resim: t-logo.png]
Bu program normalde paralı ama 14 günlük deneme paketini indirebilirsiniz.

Son olarak basit bir ayar internet hızı için

1-Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli. [/align]
8 mb den 14 e çıktıysa mükemmel. victory.gif
Teşekkürler Smile
Berkay şu programların linkini atsana bana ömden farklı farklı sürümleri var. Teşekkürler
Bunun olması mümkün değil ttnet size belli bir aralık veriri 1 ve 8 gibi onun üstüne çıkamassınız IDM ve bu tarz programlar baglantı hızını artırmaz bağlantıyı sürekli güncelleyerek hızı sabit tutar.
İşe yaradımı kulanan biri söylese bizde indiririzBig Grin
8 den 14 mü iyiymiş Big Grin
deneyen biri söylesin şimdi kim vurduya gitmeyelim teşekkürler berkay
(08-27-2011 04:22 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]İşe yaradımı kulanan biri söylese bizde indiririzBig Grin
deneyen varmı?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler