08-27-2011, 01:01 PM
(08-27-2011 12:27 PM)toxicityy Yazılan: [ -> ]Merhabalar ben IDM Idam Mangası Clanı Başkanı doğukan (toxicityy) oyunun gidişatından ben,clanım ve Bulunduğum platformdaki birçok kişi memnun değil.Hackler,power lwl'lar ve bugların arasında kaldık.Artık bunlara bir çözüm bulunsun istiyoruz.Yetkili kişiler oyuna giriyorlar ve sdece event yapıyorlar şansımız var ise lobyde küfür edenleri banlıyorlar.Ama istediğimiz şey bu değil,istediğimiz şey 3-4 Yıldır verdiğimiz tonlarca paranın karşılığını almaktır.Oyun çok kötüye gitmeye başladı ve bunun için bizler birşeyler yapamayız,bunun için birşeyler yapabilecekler Yetkili kişilerdir ve onlarda bu duruma müdahale etmeyince oyunun vay haline.Oyun artık hiçbir tat vermiyor girdiğimiz 3 odanın 2 sinde hack oluyor.Emek konusuna gelirsek emeğimiz çalınıyor.Power level yapan arkadaşlar 1-2 ayda bizim yıllarca uğraşıp geldiğimiz yere geliyor ve nick change atınca temize çıkıyorlar.Kısacası hem emek hırsızlığı oluyor hemde paramızın karşılığını alamıyoruz.
Belki Şimdi Söyleyeceklerim Sizleri kızdıracak ama,Yetkililer işlerini yapmıyorlar.Sadece event yapmaya giriyorlar.Gerekirse Event Yapmasınlar ama artık şu sorunları çözsünler.Canımıza tak etti,eğer bu sorunlara biraz daha müdahale edilmezse Ben,Clanım ve Bulnuduğum Platformdaki birçok kişi oyunu bırakmayı düşünüyoruz.
Tekrar söylüyorum Yetkili olmak sadece Event yapmak değildir eğer siz böyle düşünüyorsanız herkez yetkili olabilir öyle değilmi?
İyi Forumlar.
Eğer sizde bu yazdıkalrıma katılıyorsanız lütfen BURADAN Resim foruma açtığım konuya gidin ve bana destek olun.Teşekkürler.
İyi forumlar.