Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan arıyorm (ciddi) :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar burhaniyede vatani görevimi yapmaktayım safak 100 ^^
clan arıyorm eskilerden tanıyanlar vardır beni

Nick:s0neragda
Level: 49
KD:1.50
Ts Mic : var
Oyuna ne zmn başladınız: betadan beri oynuyorum
eski clanlar:T-stars Mavi clan BBD TDm NWA Tuf YaD Justice
çoğu clanda yönetici olarak bulundum
askerden gelince akşamları ortamı sağlam bi clan arıyorm şimdiden ayar çekmek istedim ^^ teklifleri değerlendircem kelepir oyuncuyumdur heheh Tongue
Çok ciddi clan arıyorsun bu arada Big Grin
Seni benden baska kimse kabul etmez la millet Pro olmus onun icin ezerler seni.. Sen benim yanima gel .. hahahhaa Tongue

Burak Kandöker

Gel alalım reis =D keshan döneminde aynı klandaydık hatırlıyomusun bilmiyorum çok zaman geçti (Justice - BBD)
eziğim diye yüzüme vurmayın Big Grin olur bebişim şevkatli kollarını açıyosun bana yani ahaha
Sizde 1NC li olun . 1NAMAZCLAN yeni açıldı Big Grin
Oyuna başlamadan önce modem al soner !
Soner abi modem alırsan MvP'de yerin hazır xd
soner benim clanıma gelirsen sana goy goy ısmarlıyacam len nubBig GrinBig Grin bu teklifi sana kimse yapmaz haberin olsunBig Grin
soner benim clanıma gelirsen sana goy goy ısmarlıyacam len nubBig GrinBig Grin bu teklifi sana kimse yapmaz haberin olsunBig Grin
Soner Reis Gel kollarıma .d Big Grin Özlettin kendini .d Bu arada Daha Tek'e kapak attırcan bana Big Grin
(08-28-2011 03:38 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]soner benim clanıma gelirsen sana goy goy ısmarlıyacam len nubBig GrinBig Grin bu teklifi sana kimse yapmaz haberin olsunBig Grin

hAHAHA gel soner abı gel .D
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler