Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Advanced System Care 4 Kasmaya %80 çözüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar warrock oynayan çoğu arkadaş kasma sorunu yaşamakta.Bende çok az kasıyordu ama bu program sayesinde kasma 0'a indi.Bu program gereksiz dosyaları atıkları pc için zararlı şeyleri siler ve bizim için en yararlı kısmı tek tuşla bilgisayarınızdan %80'e kadar verim yani kasma sorununda çözüm yaşarsınız.
[Resim: jR9Ku.jpg]
[Resim: 1z8NV.jpg]
[Resim: Vf0V7.jpg]
[Resim: LsVs3.jpg]
[Resim: 05bO0.jpg]
[Resim: sMo0u.jpg]
[Resim: 24uUB.jpg]
Resimlerden anlamayan arkadaşlar için burdan yazılı anlatım yapayım.
1-Programı açın
2-Turbo boost'a tıklayın.
3-PC'yi şimdi güçlendir.
4-Lisans gir
5-İnternet bağlantısını kapat ve serial'i gir.
6-Tamam'a tıkla
7-Turbo boost çalıştır
8-İyi oyunlar =)
Bu programa bence hiç gerek yok kusra bakma ama Smile
(08-27-2011 10:15 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bu programa bence hiç gerek yok kusra bakma ama Smile

Ne kusura bakıcam ya Big Grin bende işe yaradı o yüzden koydum diğer forumlarda da bir kaç arkadaşın da işine yaramış Big Grin
(08-27-2011 10:17 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(08-27-2011 10:15 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Bu programa bence hiç gerek yok kusra bakma ama Smile

Ne kusura bakıcam ya Big Grin bende işe yaradı o yüzden koydum diğer forumlarda da bir kaç arkadaşın da işine yaramış Big Grin

Bence 2 Gb ramden fazla ramin varsa Windows 64 Bit Ultimate ve virüssüz bir bilgisayar olunca kasma imkanı %10 oda zorlar Big Grin
(08-27-2011 10:20 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(08-27-2011 10:17 AM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]

Bence 2 Gb ramden fazla ramin varsa Windows 64 Bit Ultimate ve virüssüz bir bilgisayar olunca kasma imkanı %10 oda zorlar Big Grin

Kardeş Big Grin 2 Gb Ram 1 Gb ekran Kartı 64 bit Win7 ultimate kasıyor Big Grin Pc pelef oluyor hele m14 le C+space falan bunny yaparken yerin altına giriyor 16 lık odalardan bahsetmiyorumda Big Grin
bu kasmaların sebebi sadece bilgisayar değil arkadaşlar bunu unutmayın
netinizden ve modeminizden de kaynaklanabilir %50 %50 eşit yani olasalık
o yüzden önerim uydu net ve airties rt modem ^^
lag değil kasma sadece
Ben kullanıyorum bu programı güzel gerçekten birçok özelliği var.
Bencede gereksiz kasma sorunu yaşamıyorum ben. Smile
valla ben renk ayarını 16 bit grafikleri düşük yaptım 16 lık odada kasma yok
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler