Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Allah'a İnanmayan Ünlü Simalar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-27-2011 01:37 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şaşırdım ya ayıp ayıp.

Ayıp olan nedir? Ayıplanacak bişey göremedim. Ateist olmalarının başka birisine zararı yok.
Onlar Allah'a inanmadan neler başarıp neler icat ettiler neler keşfettiler sen Allah'a inanmana rağmen bişey başaramadıysan bence asıl bu senin ayıbındır.
Herkesin kendi sorunu ister inanır ister inanmaz kimse kimseyi zorlamıyor tabii ki fakat bunlar kafalarının dikine gidiyor diyebiliriz bir çok yabancı filizoflar ve astronotlar bile bazı şeylere göre müslüman dinine geçerek Allahın varlığına inandılar.

Bunlar gibi insanlara istediğini anlat, okut, göster yine de kendi bildikleri doğrultuda ilerleme çabasında olurlar tabii yanlış yaptıklarının farkına varamazlar. Allah ıslah etsin ne diyelim Smile
(08-27-2011 02:34 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]
(08-27-2011 01:37 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Şaşırdım ya ayıp ayıp.

Ayıp olan nedir? Ayıplanacak bişey göremedim. Ateist olmalarının başka birisine zararı yok.
Onlar Allah'a inanmadan neler başarıp neler icat ettiler neler keşfettiler sen Allah'a inanmana rağmen bişey başaramadıysan bence asıl bu senin ayıbındır.

Çünkü onlar herşeyi Allahtan unmak yerine kendileri yaptılar, geliştirdiler.
hafif hafif ateistliğin moda olduğu bir döneme giriyoruz bu aralar, bakalım sonumuz nietzsche olacak
(08-27-2011 03:32 AM)qurqann Yazılan: [ -> ]hafif hafif ateistliğin moda olduğu bir döneme giriyoruz bu aralar, bakalım sonumuz nietzsche olacak

Keşke yobazca, hiçbir şeyin farkında olmayan bir birey olarak Tanrı'ya inanan olacağımıza, Nietzsche olabilsek.

*Ayrıca, ateizm ile Tanrı'ya inanmamanın farklı şeyler olduğunu belirtmek isterim.
bence bu tür şeyler hiç tartışılmaz, kim ne yaparsa kendine yapar benim kanatim. eğerki bir müslüman ataist biriyle tartışırsa biraz kafası karışır bence ve bunun sonuçları çok ağır olur sizin için, çünkü ataistler hiçbir şeye inanmadıkları gibi sizi yoldan çıkartırlar ve tartışmaların içine çekerler buna çok dikkat edin derim. gördüğüm kadarıyla burada'da o tip insanlar bulunmakta herkes herşeyi tartış'sın, ama dini nasıl neyin ne olduğunu bilmeden fetva vermeyin derim.kim neye inanmak isterse istesin herkesin kendi kararı herkes sonunda hak ettiği yeri erde olsa geçte olsa bulacaktır..
Herkesin kendi tercihi isteyen inanır isteyen inanmaz.
Angelina Jolie , Jodie Foster, George clooney vay beeee
size ne ?
Ateist olabilir,deist olabilir.Bu insanın kendi tercihidir.Kimse yargılayamaz.Müslümanım diye geçinen adamların dine kitaba sövdükleri zamanlar oluyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler