Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "Warrock Episode 3 e dair"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(12-27-2009 04:21 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]KaanTopal ında dediği gibi zaten EP3 deyiz. Sadece ismi değişik . Orda olupda burda olmayan sadece silahlar onlarıda küçük patchlarla ekliyorlar oyuna (Cx4)

Gelecek olan sadece clan sistemi o kadar başka bişey beklemeyin

Evet, Mehmet abiye şimdi katılmış bulunmaktayım.
EP.III ' de bıçakta olacaktı, oda bir etkinlikle geldi.
K2 Network'un sunduğu War Rock Kore'deki gibi değil. Kore'de War Rock tamamen farklı olan üç bölüme ayrılmış durumdaydı.Yani "episode" olarak ama bizim oynadığımız War Rock Chapter 1, Chapter 2 gibi bölümlere ayrılmış durumda ve hepsinin oyun motoru aynı.Şu anda oynadığımız War Rock'da kesinlikle çok büyük bir değişim olmayacaktır. Sadece yeni eşyalar, yeni haritalar, oyun hatalarının (bugların) iyileştirilmesi olacaktır.Yani anlayacağınız eskiden olan şeyler. Çok büyük değişimler beklemeyin diyorum (:
hmm, aman ya hackerler kalksin isterse episode hic gelmedin ben bu silahlarlada yetinirim bana bi deset + mp5 lazim Big Grin bide medic ignesi ^^
Ne güzel işte Big Grin Korelilerin 3 bölümde yaptığını biz 2 bölümde yapıyoruz Big GrinBig Grin
(12-27-2009 06:49 PM)topk3k Yazılan: [ -> ]Ne güzel işte Big Grin Korelilerin 3 bölümde yaptığını biz 2 bölümde yapıyoruz Big GrinBig Grin

Yapamıyorlar demek istedin galiba herşey görünüşte heryer hacker!
WarRock episode 3 ün resimlerini gördüm medic filan değşik pozlar yapio zombie mod var sonra hero mod var biolab die haritatada geçio. Ardından single player gelcekmiş die duydum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler