Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: UNNFORGIVEN adlı üye hakkında.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hala boş boş konular açılıyor.Ama benim sorduğum soruya cevap verilmiyor.Bug bug diye geçiştirilip duruyor.UNNFORGIVEN daha demin tsmize geldin,ben adamlarımı uyarıcam dedin.Şimdi de gelip burda ahkam kesiyorsun.Oyuncuları tek tek tw vericekmiş.Foruma bakın diyip ardından oyundan çıkıcağınıza ben istediğimde verseydiniz twyi.TS'ye geldin,sana herhangi bir saygısızlığımız olmadı.2miz de adam gibi konuştuk.Ben ikaz edicem onları dedin.Şimdi gelmiş burda konu açıyorsun.Bir öylesin bir böyle.Dediğinin arkasında dur.2:50de kurulan bomba bug değildir.Geçin o ayakları.
bazen yeni tur baslar baslamaz bomba kuruluyor bugdur , ve ben o bahsettigin arkadası tanımıyorum tamammı
Katılıyorum sana açıklama yapsınlar bu durum hakkında.
Hepsi birgün cezasını bulacak nekadar yakalanmayız sansalarda , bu oyunda kimin ne olduğunu herkes biliyor. Wink
(08-26-2011 08:06 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]bazen yeni tur baslar baslamaz bomba kuruluyor bugdur , ve ben o bahsettigin arkadası tanımıyorum tamammı

senin dediğin olay bir önceki el bomba kurulduysa ve bittiyse diğer el hemen devam ediyor ve bomba kurulduğu gözüküyor bu şahısların yaptığı olay oyun başladıktan 5- 10 sn. sonra bomba kuruluyor ama bomba kuruldugu gözükmüyor anladınmı
açıklama lazım
basbayağı hackleri savunuyosunuz yaa!
bomba buglamak genelde istemsiz yapılan veya şansa yapılan bi durumdur maç esnasında kurgulanarak yapılabileceğini sanmıyorum.
(08-26-2011 08:50 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]bomba buglamak genelde istemsiz yapılan veya şansa yapılan bi durumdur maç esnasında kurgulanarak yapılabileceğini sanmıyorum.
Katılıyorum sana Ozan victory.gif
(08-26-2011 08:06 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]bazen yeni tur baslar baslamaz bomba kuruluyor bugdur , ve ben o bahsettigin arkadası tanımıyorum tamammı

Biz maç yaparkende olmuştu karşı takımın bombası bugda kalmıştı ve elide bi güzel almışlardı Smile Oluyo böyle şeyler...
(08-26-2011 09:10 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]

Biz maç yaparkende olmuştu karşı takımın bombası bugda kalmıştı ve elide bi güzel almışlardı Smile Oluyo böyle şeyler...

Bazıları cahillik yapıp inanıyorlar işte herşeye.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler