Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana Hack Diyen Şahıs
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bana hack diyen şahıs henüz kim oldugunu kestiremedim .. Bana hemen burda kımlıgını acıkla ben bulursam cok kotu olacak Angry .. Arkadaslar hakkımda acılan konulara benı tanıyan arkadasların ıtıbar etmeyecegını zaten bılıyorum Smile .. Oyunda forumda bulunan arkadasımız exquesm01(forumnicki) forumda hakkında hack dıye konu acmıslar dedı .. Big Grin Ondan aldıgım ıstıhbaratla buraya damladım .. Bu arkadasın ben delıllerını goremedım Wink

Ne olacak bunların hali ?
Aldırma gönülll alldırrmaa..
konu kilitli olmasaydı dalga geçicektim konuyu yazan arkadaşla Big Grin.Banlandı zaten küfür yazmıştı konuya Big Grin takma kafana sorun yok Smile
O cocuğun yaşi kac merak ediyorum
...?
benim msnden gönderdiğim hacki hala kullanıyonmu m045.gif
(08-26-2011 06:12 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]benim msnden gönderdiğim hacki hala kullanıyonmu m045.gif

Şakacı şirin Big Grin
(08-26-2011 06:12 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]benim msnden gönderdiğim hacki hala kullanıyonmu m045.gif

Yerlerdeyim panpa Big Grin
Gördümde mod olmadıgım icin birsey yazamadım
(08-26-2011 06:08 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Aldırma gönülll alldırrmaa..

Panpa İmza yakıyor senmisin ?

hocam aldırma hackim de gitsin ben her hacki kullanıyorum de susuyorlar yada sövmeye devam ediyorlar ben gülüyorum ya Big Grin
Sen kendini biliyorsan ve çevrendekiler senin nasıl olduğunu biliyorsan sorun yok demektir kardeşim Smile Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler