Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ReadyBoost Nedir ? Nasıl kullanılır ? [ Resimli Anlatım ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: ekewle.jpg]

Ready Boost ile USB Belleğinizi RAM olarak kullanabilir ve bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.Oyunlarda özellikle RAM'i düşük olanlar için katkısı vardır.Mesela ben 2 tane 8 GB USB Bellek takarak oynuyorum onlar olmadan Warrock kasıyor bende Smile

Detaylı olarak ReadyBoost ;

ReadyBoost, uyumlu bir USB sürücüsünün ReadyBoost ön bellek ile yapılandırılmasını sağlayarak sistem performansını geliştirebilen Windows Vista ve Windows7 özelliğidir. Bu özellik özellik daha çok RAM'i düşük olan sistemlerde işe yarar.

XP'de bu özellik yok.Sadece Vista ve Windows7'de ReadyBoost yapabilirsiniz.Vista'da aynı anda sadece 1 tane USB belleği Ready Boost olarak kullanabilirsiniz.Windows7 de bu sayı 8 e kadar çıkıyor.Ayrıca Vistada sınır 3.5 GB'ken , Windows7'de ise bu 256 GB'ye kadar çıkabiliyor.(Ancak 256 Gb için flash belliğinizin uyumlu olması lazım bende 2 tane 256 gb flash bellek var ama uyumsuz )

Resimli anlatım ReadyBoost :

USB Belleğimizi takıyoruz.Bilgisayarıma gelip , Flash belleğimize sağ tıklayıp özellikler diyoruz

[Resim: 2w3nw9y.png]

Ordan ReadyBoost seçiyoruz ve Bu aygıtı Readyboosta ada diyoruz.Sonra çubuğu en sağa getirip uygula diyoruz

[Resim: xlhvv4.png]
Windows 7 olsaydı keşke ya daha yeni formatladım pc yi keşke w7 yükleseydim 8 gb flash + 2 gb flash bellek vardı Big Grin

Sherlock

Adamsın Murat.

İşe yarıyor beyler bi' de ekran kartını paylaşımlıysa tabi.
evet güzelmiş victory.gif
Teşekkürler işe yarayacak.
Teşekkürler.Eve gidene kadar kullanıcam Smile
Referans Adresler