Sonunda yakalandı
gerci o kadar spam yaptık lobby'de ama ben oyundan cıkınca girmis
http://www.warrock-stats.com/index.php?s...=newkids7x
bisey sorcam adminler "delvld" etmeye tekrar'mı basladı? bannlıyolardı ?
bazıları diyor 1 lv'a düsürcegine bannlasın yine 3-4 güne aynı lvl olur diye
arkadasım 1 lv'a düsürmüs zaten , bannlasa yine 1 lv'dan baslıcak, anlam veremedim dediginize xd?
1 lv düşüreceklerine banlasalardı daha iyi olmazmıydı ?
(08-26-2011 01:54 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]bazıları diyor 1 lv'a düsürcegine bannlasın yine 3-4 güne aynı lvl olur diye
arkadasım 1 lv'a düsürmüs zaten , bannlasa yine 1 lv'dan baslıcak, anlam veremedim dediginize xd?
Maalesef öyle değil . Neden değil? Çünkü 1 lw e düşünce o chardaki silahlar iteamler dinar ve premium süresi gitmez eğer banlanırsa hepsi heba olur =)
(08-26-2011 02:27 PM)x0neking Yazılan: [ -> ] (08-26-2011 01:54 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]bazıları diyor 1 lv'a düsürcegine bannlasın yine 3-4 güne aynı lvl olur diye
Maalesef öyle değil . Neden değil? Çünkü 1 lw e düşünce o chardaki silahlar iteamler dinar ve premium süresi gitmez eğer banlanırsa hepsi heba olur =)
Kardesim tamamda , bu adamlar icin zaten lvl önemli degil'mi , silahlarına önem verseler powerlvl yapmazlar zaten -.-"
(08-26-2011 02:27 PM)x0neking Yazılan: [ -> ] (08-26-2011 01:54 PM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]bazıları diyor 1 lv'a düsürcegine bannlasın yine 3-4 güne aynı lvl olur diye
olay bundan ibaret . exp upları presi her şeyi var para harcamadan tekrardan 2 haftaya hooop 70 :/
level düşmesi çok saçma adamlar zaten 2 haftada 60-70 yapıyor
Bu powercıların hepsi banlanmıyo ama ben 1-2 yıl once lobbyde 3v3 arıyodum bi anda bağlantı koptu dedi girmeye çalıstım hesabınız kapatıldı dedi.Galiba spamm dan ban yedim .Ticket attım 3-4 kere açılmadı ve ozaman charımda pre vardı.Benide 1 lvl a düşürselerdi en azından silahlarım dururdu.
fsultanmehmet 17 lw olmuş bile 1 günde