beyler ben warrock oynarken alt + tabdan warrocktryi açınca oyunda takılmalar oluyor yavaşlıyor oyun mozilla firefox son sürüm kullanıyorum bu neyden kaynaklanıyor sizdede var mı reklamlardan mı acaba
(02-14-2010 10:53 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]beyler ben warrock oynarken alt + tabdan warrocktryi açınca oyunda takılmalar oluyor yavaşlıyor oyun mozilla firefox son sürüm kullanıyorum bu neyden kaynaklanıyor sizdede var mı reklamlardan mı acaba
Arkadaşım Mozilla adeta canavar bi' internet programının 180 mb işlemci kullandığını ilk defa görüyorum...
Bu yüzden oyun içindeyken falan girmek istersen chrome en iyisi denebilir az yer çok iş

Warrock Açık bi' kaç işletim programı açık birde üstüne canavar mozilla yüklenince 512 mb Ram in varsa aşması işten bile değil.Dolayısıyla harddisk'ten kullanacak ve pc yavaşlayacak.

Başka bir oyunda (MW2-Crysis-PES2010 vs...) oynarken Ctrl+Alt+Del yapıp internet sitesine girmeyi denedinmi ? Tabiki kasar . Sistemin benimki gibi eski ise böyle olur.4-8 çekirdekli PC alırsan kasmaz

(02-14-2010 11:01 PM)TheRevolters Yazılan: [ -> ]Başka bir oyunda (MW2-Crysis-PES2010 vs...) oynarken Ctrl+Alt+Del yapıp internet sitesine girmeyi denedinmi ? Tabiki kasar . Sistemin benimki gibi eski ise böyle olur.4-8 çekirdekli PC alırsan kasmaz 
4 çekirdekli laptopda crysis+pes10+fifa09+warrock= kasmıyor bile

Bunların %1 ini benim pc'de aç

Mala döner

Bendede bugün chrome kastı baya.
Oyundan kaynaklı bir problem olsa gerek...
(02-14-2010 11:08 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Bendede bugün chrome kastı baya.
Oyundan kaynaklı bir problem olsa gerek...
Zannetmiyorum volkan abi. Chrome kassa bile mozilla kadar yüklenmesi imkansız

Hemen Suçu yıkalım warrock'a k2'ye
1'de olmaz böyle hacı neo diye pm atalım

explorer son sürümü kullan ben onu kullanıyorum mozilla kasma yapar oyundayken yada işlem yaparken
mozilla en kral tarayıcı pc canavar gibi mozilla kasmaz bende hiç kasmadı ama warrockda alt tab yapınca warrocktr açıksa kasıyor mesala facebook felan varken kasmıyor

chrome kötü bence sorun sitenin reklamlarından mı yoksa oyundan mı anlamadım ama bitek warrocktr sayfası açıksa takılma oluyor

Soner abi haklı.
İE'nin son sürümünü kullan, oyun içinde kasma problemi ile karşılaşmazsın.
Ayrıca mozilla kadar hızlı olmasada pratik bir tarayıcı.
hız olarak en iyisi opera arkadaşlar bi deneyin görün farkı.oyunuda kastırmıyor ayrıca.