Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesap Dolandırıcı...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet Arkadaşlar Öncelıkle konuyu nereye acıcağımı bılemedım. Siz gerekeni yaparsınız...

Bu gün biris Hesabımı satın almak ıstedıgını soyledı konustuk anlastık ve tatlı sohbetın ardından hesap numarasını ıstedı Ben bu arkadasa hesap numarasını verdım. Ve yatırmaya gıttığını soyluyerek Maıl adresını kapadı. Aradan 30 dk sonra tekrar geldı. parayı yatırdğıını ima ederek HEsap bılgılerını ıstedı. Bende Once paranın yatırıldığına emın olmam yanı Kontrol etmem lazım sonra bılgıler dedım. Bır suru seyler soyledı yok paramı caldın yok dolandırdın Hesabı vermıceksın yok su yok bu derken Senı forumlarda rezıl edıcem dedı. Ben bıraz suphelendım ve uyandım. Bana Mail gelıceğını soyledı . Ama ben o sırada telefonla hesap numarasını kontrol ettım. PAra yatırılmamıstı. ve ayrıca Maıl geldı o maıl Hesabımla hıc bır alakası olmayan maıl adresıme gelmıstı işte mesele orda catladı Sakın ama sakın Boyle dolandırıcılara ınanmayın Ben yıne Burda paylasıyorum halkımız bılınçlensın. Bu gıbı Durumlarda Asla Mağdur duruma düşmesın Gelen mailimizi Açtığımızda gonderilen mail Adresıne dikkat edelim...

[Resim: K5UYu.jpg]

Buda maıl adresını gosteren Resım

[Resim: dOR6c.jpg]

Bu dolandırıcının Adı Mehmet. Sanırım soy ısmı Yılmazer.

Msn Adresı Mehmetyılmazer olmalı Oyundakı Nickide Vuruc4x mı vurucu mu oyle bıseydı...
Böyle yapan cok , aklı sıra kendini birsey sanıyor Big Grin
(08-26-2011 03:41 AM)Justovc9x Yazılan: [ -> ]Böyle yapan cok , aklı sıra kendini birsey sanıyor Big Grin

Aynen öyle Ama Bizim Halkımız Akıllı Sanmıyorumki Bunlara Göz yumdurucak.
ortalık şerefsiz kaynıyor mami yapacak birşey yok malesef ben bu mala anca gülerim Big GrinBig Grin verdiği blgilere bak Big GrinBig Grin nub adam gibi yazda bari inandırıcı olsun.Big GrinBig Grin
(08-26-2011 03:43 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]ortalık şerefsiz kaynıyor mami yapacak birşey yok malesef ben bu mala anca gülerim Big GrinBig Grin verdiği blgilere bak Big GrinBig Grin nub adam gibi yazda bari inandırıcı olsun.Big GrinBig Grin

ahahha Big Grin aynen abi ya Böyleleri beni buluyo .d Bak bu bize küfür Big Grin
Kanka aynısını bana da yaptılar =)
Deniz ile sizde kazanacaksınız .
Fake a bak Big Grin
hahaha nub sen kimi kekliyon Big Grin
Güvenmediğin,tanimadigin kişilerle alişveriş yapma.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler