Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Progressing...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler malumunuz game start problemı var bu oyunda ve bu sorun herkeste oluyor. Game start gelmıyor ayrıettende herkesten farklı olarak 32 tane patch var gosterıyor ve de o patchlere 0 mb dıyor. Oyuna daha 1 saat once gırdıydım ve oyun sımdı boyle sınırden k2 ye tıcketten sovecem artık...

[Resim: resim_281792280.bmp]
Oyunu sil, baştan kur.

Öncesinde modem ve PC'ne reset at.
(02-14-2010 11:06 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Oyunu sil, baştan kur.

Öncesinde modem ve PC'ne reset at.

En son çare...
(02-14-2010 10:53 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Beyler malumunuz game start problemı var bu oyunda ve bu sorun herkeste oluyor. Game start gelmıyor ayrıettende herkesten farklı olarak 32 tane patch var gosterıyor ve de o patchlere 0 mb dıyor. Oyuna daha 1 saat once gırdıydım ve oyun sımdı boyle sınırden k2 ye tıcketten sovecem artık...

Aynı hatayı bende aldım.
-Bende launcher'ı aç kapat yaptığımda yada pc'ye reset çekip denediğimde düzeliyordu.
Geçici bi' problem yanlış hatırlamıyorsam
(02-14-2010 11:01 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 10:59 PM)0msima Yazılan: [ -> ]açıldı oyun italya'da evente bile girdim dinar kazandım xD (başka çara)

Oyun acıldı bızde bılıyoruz ama bende boyle ve de sorunu cozmek ıcın yardım ıstedım sızden. Sorunu cozecek mesajlar yazmaya ozen goster banane senın ıtalya' dakı bılmem ne dınarın weight_lift.gifweight_lift.gif

Maksat post kasmak Angry Cevap vermek değil ki Angry
(02-14-2010 10:59 PM)0msima Yazılan: [ -> ]açıldı oyun italya'da evente bile girdim dinar kazandım xD (başka çara)

Oyun acıldı bızde bılıyoruz ama bende boyle ve de sorunu cozmek ıcın yardım ıstedım sızden. Sorunu cozecek mesajlar yazmaya ozen goster banane senın ıtalya' dakı bılmem ne dınarın weight_lift.gifweight_lift.gif

(02-14-2010 11:08 PM)x0n3raca Yazılan: [ -> ]
(02-14-2010 10:53 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]Beyler malumunuz game start problemı var bu oyunda ve bu sorun herkeste oluyor. Game start gelmıyor ayrıettende herkesten farklı olarak 32 tane patch var gosterıyor ve de o patchlere 0 mb dıyor. Oyuna daha 1 saat once gırdıydım ve oyun sımdı boyle sınırden k2 ye tıcketten sovecem artık...

Aynı hatayı bende aldım.
-Bende launcher'ı aç kapat yaptığımda yada pc'ye reset çekip denediğimde düzeliyordu.
Geçici bi' problem yanlış hatırlamıyorsam

sen farklı birşeymi yapmış oldun şimdi

neyse birazdan bende denerim haber veririm size
Referans Adresler