Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WRK Clanı Hakkında!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu konuyu wrkexworld bana ana bacı küfrettiği ve biraz önce millete kaçak demişsiniz asıl kaçağın kim olduğunu göstermek için açıyorum.İnsanda azıcık utanma olur.Dün bunlarla wsye başladık xauende(onların map idi) 3-1 öne geçinçe benim 999 ping olduğumu bir kere bile söylemeden çekip gittiler.Sonra pm attılar tekrar yapalım diye.Tamam dedik başladık.Sonuç tabi ki değişmeyecekti eninde sonunda ezecektik.Uzun lafın kısası birileri hakkında konuşmadan önce kendi yediğiniz haltları bir düşünün sonra konuşun.
okumadım ama haklısın.
(08-26-2011 02:17 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]Bu konuyu wrkexworld bana ana bacı küfrettiği ve biraz önce millete kaçak demişsiniz asıl kaçağın kim olduğunu göstermek için açıyorum.İnsanda azıcık utanma olur.Dün bunlarla wsye başladık xauende(onların map idi) 3-1 öne geçinçe benim 999 ping olduğumu bir kere bile söylemeden çekip gittiler.Sonra pm attılar tekrar yapalım diye.Tamam dedik başladık.Sonuç tabi ki değişmeyecekti eninde sonunda ezecektik.Uzun lafın kısası birileri hakkında konuşmadan önce kendi yediğiniz haltları bir düşünün sonra konuşun.

SS ' alsaydın iyi olurdu
haklısın böyle yüzsüz cok =)
(08-26-2011 02:18 AM)ramizkaraeskii Yazılan: [ -> ]
(08-26-2011 02:17 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]Bu konuyu wrkexworld bana ana bacı küfrettiği ve biraz önce millete kaçak demişsiniz asıl kaçağın kim olduğunu göstermek için açıyorum.İnsanda azıcık utanma olur.Dün bunlarla wsye başladık xauende(onların map idi) 3-1 öne geçinçe benim 999 ping olduğumu bir kere bile söylemeden çekip gittiler.Sonra pm attılar tekrar yapalım diye.Tamam dedik başladık.Sonuç tabi ki değişmeyecekti eninde sonunda ezecektik.Uzun lafın kısası birileri hakkında konuşmadan önce kendi yediğiniz haltları bir düşünün sonra konuşun.

SS ' alsaydın iyi olurdu

SS almıştım ancak kafede oyunun olduğu sürücü engellenmişti.O yüzden upload edemedim ama diğer forumlarda arkadaşın çok küfür ifşasını yaptık yani bilen biliyor Tongue
(08-26-2011 02:23 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]
(08-26-2011 02:18 AM)ramizkaraeskii Yazılan: [ -> ]

SS ' alsaydın iyi olurdu

SS almıştım ancak kafede oyunun olduğu sürücü engellenmişti.O yüzden upload edemedim ama diğer forumlarda arkadaşın çok küfür ifşasını yaptık yani bilen biliyor Tongue

cafeden mi oynuyordun?
Evet bir sakıncası mı var Wink
(08-26-2011 02:25 AM)ShapLuck Yazılan: [ -> ]Evet bir sakıncası mı var Wink

bak öyle diyince bilemedim şimdi
Sağlıklı olduğundan emin misin Big Grin
DOSTUM, SANA LAFI YAPIŞTIRDIM ZATEN AMA BİR DAHA İSTİYORSUN

1. Hiç bir vs ye limiter vs. lag yapan şeyle girilmez ses yok görüntü yok ölüyoruz, çıkınca kaçtı oluyor. Kendini avutcaksan kaçtık hade kaçtık ! Rahatladın mı limiterinden kaçtık. Bişey açmadım deme, madem açmadın diğer oyunlarda neden en baştaki gibi değildin buna cevap ver o zaman !

2. wrkexworlds ün küfürü kişisel birşeyi clanı suçlayamassın. Forumdaki bi yetkilinin ayıbı tüm forumun ayıbı olmaz, buda aynı şey.

3.wrkexworlds clandan atıldı, cezası kesildi,

Ayrıca forumlardan fln iğneleyici tahrik edici şeyler yazma millete, bir oyun yüzünden ne günaha gir, ne günaha sok

bu laf da kulağına küpe olsun, konularına cevap vermicez daha çünkü kuyruk acın var. Ve bil ki

"Edepli edebinden susar, edepsiz susturdum sanar."
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler