Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Black Ops 2 Geliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Her sene yenisini görmeye alıştığımız Call of Duty serinin yeni üyesi olacak olan Black Ops 2'nin önümüzdeki yıl için planlandığı söyleniyor.

Resmi Xbox dergisinde yayınlanan bir habere göre Treyarch şu anda Call of Duty: Black Ops 2 üzerinde çalışıyor ve oyunu 2012 yılı içerisinde çıkarmayı planlıyor. Resmi olarak netleşen bir bilgi olmamasına rağmen daha evvel Modern Warefare 2'yi tahmin eden yayının bu haberi de doğru çıkabilir. Sonuçta hepimiz her sene yeni bir Call of Duty oyunu görmeye alıştırıldık. Bu sene Modern Warfare 3 çıkacağına göre 2012'de CoD: Black Ops 2'nin çıkması olası. Çünkü Black Ops, Modern Warfare'den sonra en çok satan Call of Duty oyunu olma ünvanını taşıyor. Yapımcılar ismi bu kadar tutan bir seriyi elbette değerlendirmek isteyecektir. Sonuçta dört gözle yeni bir CoD oyununu bekleyen sayısız oyuncu var.

[Resim: 05.jpg]
[Resim: 07.jpg]
Konusu ne olacak acaba Smile Merak ettim. Oynadım hala da oynuyorum ama açıkçası çok başarılı değildi benim gözümde.
Çift sayılarda modern Smile (CoD 4 -CoD 6-CoD 8) teklerde eski (CoD 5-CoD 7- Ve buna görede CoD 9)
(08-26-2011 01:17 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Konusu ne olacak acaba Smile Merak ettim. Oynadım hala da oynuyorum ama açıkçası çok başarılı değildi benim gözümde.

Beğenmiyorum bu oyunu
Gelsinde oynayalım victory.gif
Infinity ve Activision'dan gelen ortak açıklamaya göre; Black Ops 2'de ki savaş konusu İncici ve Ekşici tayfa arasında geçiyormuş.
(08-26-2011 01:24 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Infinity ve Activision'dan gelen ortak açıklamaya göre; Black Ops 2'de ki savaş konusu İncici ve Ekşici tayfa arasında geçiyormuş.

[Resim: BlackTrollFace.jpg]

TaTy

bundan sonra COD 15 yapsalarda bişey farketmez.Battlefield aldı başını gidiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k
Oyun guzeldi bomba sesleri ayni torpil sesi gibiydi ama olsun Smile
Güzele benzicek öncekini beğenmedim ben
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler