Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrocka bir kaç önerim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
öncelikle silahlardan başlamak istiyorum

1.cephanelikteki premiumsuz silah çeşidi çok az ya yeni silahlar eklensin yada (mini uzi / aks74u / m16a4 / cx4storm / smoke g. /tac 15 /aı aw / g36) gibi silahları cephaneye soksunlar (premiumsuz olarak ).

2.silahlara dürbün lazer vb. aletler takabilelim tabiki m60 rpg ye falan degil Big Grin

3.tank mayınları için dedektör gelse mesela fena olmazmı sadece enginnerler kullanır en azından tanklara bir şans saglanır

bazı bölümlerle ilgili

1.zombi modda 20 wave yapana 7 günlük silah verseler mesela g36 vb.
tabiki fazlada abartılmayan silahlar

duydugun duyurular

1.gamersfirst yayınladı

yakında (bu ay sonu veya önümüzdeki ayın ortasına kadar ) zırh sistemi gelicek premuımsuz premuımlu ve g1 li zırhlar gelicek bunun kanıtları:

+ bakın daha şimdiden adama snorkel simit vb .takıyoruz buda bir göstergedir

+ cephanelik ) karakter ) donat bölümünden görebilirsiniz zırh bölümlerini
Güzel demişssin demesinide oyun formatındakı sılahlar degısmez artık Wink
Hayal Gücün Baya İyiymiş Big Grin
Sadece zombi icin dedigine katılıyorum
Güzel olur aslında. Zırh sistemini evet gördüm.
Wolfteam gibi olmasın oyun böyle güzel.Şapka alınca 10 can fazla wolfteamda Big Grin
Wolfteam gibi olmasın oyun böyle güzel.Şapka alınca 10 can fazla wolfteamda Big Grin
bence oyunda power level ve hackleri kaldırdıkları zaman problem kalmaz ama silah çeşidinde haklısın premiumsuzlara cok az silah çeşidi var..
Çocukmusunuz wolfteam'a vs cevireceksiniz oyunu resmen ayıp !
Adam bence haklı !! chapter 3'den beri mp5k acayip igrenc eskisini özlüyorum yada ak47'de eskiden daha iyiydi , adam haklı bazı silahlara lazer takıp haritaları 3D'ye cevirseler , cok az aba gösterseler :=
Referans Adresler