Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tanışma-Geyik Bölümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gayet güzel olur.Eski forumda vardı sanırım.
Tanışma Bölümü olabilirde, geyik bölümü WarrockTR forumuna pek uygun değil bence, üyeler çok fazla post kasabilir, buda yönetici arkadaşların işini zorlaştırır.
Eskiden post kasma diye bölüm bile vardı:)Bu yüzden pek sorun çıakrtacağını sanmam.

NOt:Ulan bende ne eski meraklısıymışım.Smile
(12-26-2009 10:29 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Eskiden post kasma diye bölüm bile vardı:)Bu yüzden pek sorun çıakrtacağını sanmam.

NOt:Ulan bende ne eski meraklısıymışım.Smile

Post kasma bölümü vardı, fakat kasılan postlar sayılmıyordu. Smile
O bi süre sonra aşırı dolduğu için olmuştuSmile
(12-26-2009 10:36 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]O bi süre sonra aşırı dolduğu için olmuştuSmile

Neyse en iyisini Kaan abi ve diğerleri bilir. Benden bu kadar... :cool:
hmm, bencede uygun olmaz, eger genel bi forum olsaydi olurdu ama bu forum warrock üzeri Big Grin
warrock üzeri lmayan diger konular yeterde artar bile Big Grin
Warrock üzerine kurulu bir forumda geyik bölümünün olması, mesajları daha fazla oraya çeker.Üyeler bir süre sonra warrock için değil, geyik için konu açmaya başlar ve forum ana fikrinden uzaklaşır diye düşünüyorum.
(12-27-2009 06:43 PM)topk3k Yazılan: [ -> ]Warrock üzerine kurulu bir forumda geyik bölümünün olması, mesajları daha fazla oraya çeker.Üyeler bir süre sonra warrock için değil, geyik için konu açmaya başlar ve forum ana fikrinden uzaklaşır diye düşünüyorum.

aynen katiliyorum
WarrockTR adındanda anlaşılacağı gibi warrock oyuncuların oyun hakkında bilgi , kaynaşması ve arkadaş olması için açılmış bir sitedir.Warrockla ilgisi olmayan konular Konu Dışı bölümüne açılabilir.Geyik Bölümü açılmamasından yanayım.(post olayı)
Referans Adresler