Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: çift tıklama sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyler benım pc de mı yoksa maus damı bır sorun var maus da olamaz mausu yeni aldım. bir klasöre tek bir kere tıkladığımda 2 kere tıklanmış gibi açılıyor bu sorunu düzeltemedim bilen varsa bi anlatabilirmi
farenin üzerinde bir tuş var vede ona basıyorsan doğaldır. Bazı farelerde x2 vede x3 özelliği vardır.
yok bende x2 x3 tusu yok normal fare Big Grin
Deneteim masası > fare ayarlarını bi karıştır bakalım.
ok karıstırıyım ama hıc ümitli deilim
Mesela Bende 3x var bence öyle bir maus al.. Big Grin
sorun mausta tus ömrunu bıtırmıs ıcındekı mıle cok yaklasmıs oldugundan bence 1 kere basınca 2 kere temas ettıgı ıcın bole olmalıdır tavsıyem kendıne kalıtelı bır oyun mause sı al tercıhım fıyat performans bakımından a4tech oyun mauselerıdır
(10-17-2009 08:26 PM)l4n4mus Yazılan: [ -> ]beyler benım pc de mı yoksa maus damı bır sorun var maus da olamaz mausu yeni aldım. bir klasöre tek bir kere tıkladığımda 2 kere tıklanmış gibi açılıyor bu sorunu düzeltemedim bilen varsa bi anlatabilirmi

Nasıl bir sorun tam anlayamadımhuhh:

Klasörü açmak için zaten iki kere tıklamak gerekiyor.

Senin sorunun çift tıklama hızında olabilir. Denetim masası>Fare>Düğmeler kısmında çift tıklama hızı var. Oradan ayarlayabilirsinSmile

Ancak dediğim gibi nasıl bir sorun olduğunu tam anlayamadım.

(10-18-2009 06:53 PM)ClubZer0 Yazılan: [ -> ]sorun mausta tus ömrunu bıtırmıs ıcındekı mıle cok yaklasmıs oldugundan bence 1 kere basınca 2 kere temas ettıgı ıcın bole olmalıdır tavsıyem kendıne kalıtelı bır oyun mause sı al tercıhım fıyat performans bakımından a4tech oyun mauselerıdır

Fareyi zaten yeni almışSmile
ben fareyi tek tık olarak kullanırım babam çift kullanır. Bu Denetim masasından ayarlanır.
1) Denetim masası'na tıkla

2) Klasör seçenekleri'ne tıkla

3) Öğeleri tıklatma seçeneklerinde "öğeyi açmak için çift tıklat" kısmını işaretle

4) "Tamam" kısmına tıklayıp işleminizi başarıyla gerçekleştirebilirsiniz

Sevgi ve saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler