Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlginç Hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Laglı bir anda 2.slot için mp5 aldm Smile
aldıgım 7 günlük idi bir lag girdi ctrl + alt +delete ile kapattım bildiğiniz gibi.
Tekrar girdim 5-10dakika sonra,tabii girer girmez 2.slota yerleştirmek için baktım 36gün1saat yazıyor üstündeSmile
Nası bir hata anlamadım,bu ban sebebi olabilirmi??
Tedirgin oldum açıkçası 1haftalık aldım 36gün1saat gözüküyor Smile
Lagdan daha kullanamadım buda cabası Smile
Ve şu 30dkdır çar online gözüküyor bunu bir yere bildirebilirmiyim düzelmediği taktirde?
Bilen kişiler yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler. Smile
dinarında o orantıda gittimi onada bir baksaydın

TaTy

Banlanmazsın da dinarın gider gibime geliyor , eğer gitmezse şanslısın demektir.Warrock şu anda kapalı TR sunucusuna girilmiyor.Online olmasınında bir sakıncası yok.Benimkide online bir türlü çıkmadı (:
Ban sebebi olabilme ihtimali çok düşük, ban yesen bile ticket ile tekrar açtırma ihtimalide çok yüksek.

Sen rahat ol, bir sorun olmaz. Fakat oyuna girmemeye çalış, çok lag var ve bu akşam baya sorunlu Türkiye Server'i.
Hep sorunlu Server,hersey artık ilginç gelmiyor
Olur öyle arada benim arkadaşta 1 aylık gold almıştı 55 yerine 110 bin k gelmişti Big Grin
banlanmazsın dostum bug anlarlarsa k2 seni chardan dc eder girdiğinde düzelmiş olur ^^

zamanında dinar bugu yapıyordu herkes 3-4 milyon dinarlı adamlar vardı dinarları silindi charlarına bişi olmadı
Yok dinarda gitmedi Smile
Evet girdim warrock a cok lag war yeni sw gelmesi gerek Smile
Cok ilginç 7günlük aldım 7günlük parası gitti 35gün6saaati war Smile
bana da lwl lerde olmustu 30 kusur lwl dım bı 45 gosterdı bı 59 xD olmadıgım odanın konusmları gozukuyodu Big Grin ready dıyodu adam xD
(02-18-2010 12:01 AM)lsultansl Yazılan: [ -> ]bana da lwl lerde olmustu 30 kusur lwl dım bı 45 gosterdı bı 59 xD olmadıgım odanın konusmları gozukuyodu Big Grin ready dıyodu adam xD

Oda birşeymi ben cephaneliğe girdiğimde bir keresinde 99999999 dinar yazıyordu Smile
Referans Adresler