Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Polis'in aldığımız nefesi bile bildiğinin kanıtı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(08-25-2011 07:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-25-2011 07:23 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Herkese gönderiyorlar heyecanlanma hemen Smile

Bizim arkadaşa da aşırı hız sürat değil ömür kısaltır mı ne böle saçma bişi yollamışlar Big Grin

banada geldi o herkese gönderiyolar
Ben kaza yaptım, telefona mesaj atmak yerine eve geldiler m045.gif
(08-25-2011 07:28 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(08-25-2011 07:23 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Herkese gönderiyorlar heyecanlanma hemen Smile

Bizim arkadaşa da aşırı hız sürat değil ömür kısaltır mı ne böle saçma bişi yollamışlar Big Grin

o banada geldiBig GrinD
(08-25-2011 07:42 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ]Ben kaza yaptım, telefona mesaj atmak yerine eve geldiler m045.gif

oda guzelmısBig Grin
Bende polise msj cektım kucuk süs cakısı vardı polıse msj attım
Ben: Cakı tasımak sucmu ?
Polis: eger 6 cmden kucukse sorun yok knka
Ben : yok toplasan 4 -5 cm knka
Polis : sorun yok tasıyabilrsin
Ben: iyi aksamlar...
=) =D
Cidden banada gelmişti köy yolunda aşırı hız sabah bir uyandım

Trafikte hızınızla değil, dikkatiniz ile fark edilin.

Ki araba kullanmayı bilmeme rağmen ehliyetim yoktur yani nerden bildiler araba sürdüğümü hadi plakadan görseler ehliyeti olan babama gelir mesaj Big Grin ya yüksek oranlı tesadüf ya da gerçek.
(09-07-2011 09:21 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Cidden banada gelmişti köy yolunda aşırı hız sabah bir uyandım

Trafikte hızınızla değil, dikkatiniz ile fark edilin.

Ki araba kullanmayı bilmeme rağmen ehliyetim yoktur yani nerden bildiler araba sürdüğümü hadi plakadan görseler ehliyeti olan babama gelir mesaj Big Grin ya yüksek oranlı tesadüf ya da gerçek.

mesaj tesadüf banada geldi araba kullanmam kullanmayı bilmem sabah bi uyandım mesaj geldi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler