Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: uzun yolculuk otobüslerinde
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
fiş var mı arkadaşlar? yanıma notebook almayı düşünüyorum, fakat şarjı hemen bitebilir. eğer fiş yok ise, ne yapmalıyım? önerdiğiniz bir şeyler var mı? yoksa 16 saatlik yol çekilmez.

notebook fişe takılı değilken şarj süresini nasıl uzatabilirim? vb.

teşekkürler.
otobüste vardır fakat kaptanın ordadır oda kullandırmaz diye düşünüyorum mp3 varsa onu al o iyi oluyor yada laptopuna yedek batarya alıp doldurabılırsın zaten artık otobüslerde televizyon film falan oluyor izleyerek geçirirsin victory.gif
Artık otobüslerin çoğunda modem de var laptop'a yedek batarya alabilirsin tabi varsa yoksa hiç para verme .
knka =D ulusoydan al biletini bin araca gazetesı war ve koltuklardakı LCD ekranlar sayesınde fılm ızleyebılır, sarkı dınleyebilr oyun oynayabilrsin + notebook da varmıs onunla da sarjı bıtırene kdr takılırsın sen ne olup bıttıgnin farkına varmadan hedefe ulasmıs olursın Wink
teşekkürler beyler.
firmadan firmaya değişiyor
Uçak yok muydu gideceğin yere ? 16 saat yolculuk tam bi işkence.
(08-25-2011 05:08 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Uçak yok muydu gideceğin yere ? 16 saat yolculuk tam bi işkence.

var, fakat ailemle gittiğim için sorun oluyor.
Çoğu otobüslerde Wlan WİFİ var ben çok rahat giriyordum ama fiş güç kaynağı vs. göremedim sanırım yoktur.
Çift taraflı usb kablosu al. Tekini laptopa tekini otobüsteki koltuklarda bulunan televizyonlardaki usb girişine takarsın.Pratik ol olm biraz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler