Furkan ben seni forumdan tanıyorum bence charının şifresini değiştir senden başka kimse oyuna girmesin yoksa yakında küfür ss lerini forumlarda görmeye başlarsın.Benimki sadece bir tavsiye gerisi sana kalmış.
Şifrenizi paylaşmayın demiyor boşuna adminler

Chardaki arkadaş çocuk mudur nedir ,
sürekli küfür ediyor wh diyor anlamadım gitti.
Ne diyonuz olum siz bi sorununuz varsa tsye gelin konuşalım bune böyle çocuk sensin asıl la bebeye bak ks yapıncada gel konu aç forumda kurtlar57 ks yaptı diye bebeye bak la,amacın ne yani birilerinimi aşşalamak merak etme kimse senin kadar aşşagıya inemez.
Zaten herkes oyunda küfür etmeye basladı bide o hack bu hack felan ...
Admin bile küfür ediyor

(08-25-2011 12:12 PM)wrkaiser4 Yazılan: [ -> ]Admin bile küfür ediyor 

Zaten ben babamla bile küfürlü konuşan bi insanım küfür eden kim furkannı rasimmi yasinmi mamimi bu akşam gidip dövüyüm.
Yahu yasin ezmesidir o bakmayın ona daha 10 yaşında falan

küfürden ban olduğunda baya azalmıştı
(08-25-2011 06:55 AM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Ne diyonuz olum siz bi sorununuz varsa tsye gelin konuşalım bune böyle çocuk sensin asıl la bebeye bak ks yapıncada gel konu aç forumda kurtlar57 ks yaptı diye bebeye bak la,amacın ne yani birilerinimi aşşalamak merak etme kimse senin kadar aşşagıya inemez.
Furkan kafan güzel mi ya. Adam ölünce wall tw ver öyle böyle küfür ediyor sonra diyoruz ki o adamı nerden buldunuz.