Fazla rengarenk olmayacak şekilde, site hızınıda hesaba katarak arkaplanı siyah diğer renklerinin mavi, kırmızı yada asker yeşili olacak şekilde bir tema tercihimdir.
Siyah-Yeşil yapabilirsin Onur . Askeri bir desende iyi gider,tabii göz almıcak şekilde .
Siyah - Mavi veya Siyah - Kırmızı bence çok güzel durabilir
Cıvık renkler Olmasın Sade Böyle Erkeğe Yakışır Renk Olabilir

(02-14-2010 10:37 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Cıvık renkler Olmasın Sade Böyle Erkeğe Yakışır Renk Olabilir 

Arkadaşlar Tema dediğimiz illa renk değildir.
Mesela ben onur'dan vede metin'den özel bir istekte bulundum. Bu sayfanın yan tarafında sabit kalacak şekilde bazı fonksiyonlar istedim.
Nedir işte bunlar sitede arama seçeneği olsun, Ticket Sistemi için Teknik Yardım için Duyurular için kısa yol tuşları vs.
Yoksa renkler zaten kolay ama mümkünse daha kullanışlı olacak şeyleri öneriniz.
Mesela ben spilos45 yani sinan abinin WarrockTR için tasarladığı toolbarı kullanıyorum. Gerçekten çok güzel. Bir click ile Tİcket Servisindeyim =)) ( indirmek istyenler için imzamda mevcut )
Bu tür şeyler önerebilirsiniz
Tema çok güzel herhangi bir değişikliğe gerek yok.
(02-14-2010 10:50 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Tema dediğimiz illa renk değildir.
Mesela ben onur'dan vede metin'den özel bir istekte bulundum. Bu sayfanın yan tarafında sabit kalacak şekilde bazı fonksiyonlar istedim.
Nedir işte bunlar sitede arama seçeneği olsun, Ticket Sistemi için Teknik Yardım için Duyurular için kısa yol tuşları vs.
Yoksa renkler zaten kolay ama mümkünse daha kullanışlı olacak şeyleri öneriniz.
Mesela ben spilos45 yani sinan abinin WarrockTR için tasarladığı toolbarı kullanıyorum. Gerçekten çok güzel. Bir click ile Tİcket Servisindeyim =)) ( indirmek istyenler için imzamda mevcut )
Bu tür şeyler önerebilirsiniz
aynen,oyun rehberi falan kısayollarını ayarlarsanız hoş olabilir..
(02-14-2010 10:58 PM)by_system Yazılan: [ -> ]Tema çok güzel herhangi bir değişikliğe gerek yok.
İsteyenler eski temayıda yani şuankini kullanabilecek