Olayı farklı yönlere çekmeyin bence Hızır çok sabırlı bir adam hergün tr serverındaki saçma sapan adamların saçma sapan mesajlarına katlanıyor bu atılan mesajda onlardan biri,bence az bile yapmış.Şimdi diyeceksiniz ki imam osurursa cemaat .... Tamam bunada eyvallah adminin örnek olması lazım.Admin hack açmıyor powerlwl kasmıyor bu konuda örnek fakat oyunda hack/power almış başını gidiyor.Bu durumda adama hiçbirşey söylemeye hakkınız yok.
La şaka bir yana tk team kill yazınca bile *** yazıyor adam küfretmemiş belki saçma konuşmayın sende adamın sabrını zorlarsan böyle olur kim kime gold famas verioki o sana versin kaldıki onun silah dagıtma yetkisi oldugunuda sanmıyorum bunu yabancı adminlere felanda yapma sana kıçlarıyla gülerler...
(08-24-2011 08:58 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]küfürden milleti banlıyor kendi küfür ediyorsa çok kişinin hakkına giriyor
Sonunda adam akıllı bir cevap çıktı. İnsan ne olursa olsun sabretmesini bilmeli. Orucu biz niye tutuyoruz o zaman beyler ?
Admini savunmak için söylemiyorum ama oyunda küfür amaçlı olmayıp ta yazdığımız çoğu kelime sansürleniyor.Bu tarz bir durum olduğunu düşünüyorum.He şunu da söyleyim adminlerin tek yaptığı iş event yapmak.Kazancım helal olsun iş yapayım diye düşünüp dert ettikleri yok.iyi forumlar..
Ya konuyu çok güzel o taraftan bu tarafa çekiyorsunuz. Oyunda aga desen bile **** gösteriyor. Küfür ettiğinin bir kanıtı mı var ?
Küfür ettiysede hakkı kim ne diyebilir ?