Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Altın Düştü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Rekorlar kıran altın dün son 1.5 yılın en sert düşüşünü yaşadı.

Art arda rekor kırarak 1900 doları aşan altında hızlı düşüş yaşandı.

Altın, dün 18 ayın en keskin bir günlük düşüşünü kaydettikten sonra yüzde 1'in üzerinde değer kazandı. Altın şu sıralarda 1770 dolar seviyesinde seyrediyor.

Fiyatlardaki keskin düşüşte ABD'nin üçüncü varlık alımı programını açıklayacağı beklentisi etkili oldu.

Japonya'nın kredi notunun indirilmesinin ardından risk iştahı gerilerken, Asya'daki fiziki altın piyasasında oluşan güçlü talep fiyatları destekledi.

ÇEYREK 167 LİRAYA İNDİ

Altının ons fiyatındaki düşüş sonrası iç piyasada da fiyatlar geriledi. Pazartesi 180 lirayı gören çeyrek altın 167 liraya gerilerken. Altının gramı da 109 liradan 102 liraya indi.

FED'DEN YENİ ADIM BEKLENTİSİ

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Ben Bernanke'nin cuma günü yeni bir varlık alım programına yönelik mesajlar vereceği beklentisiyle altında düşüş görüldü. Risk iştahının arttığı dönemde altın fiyatlarında düşüş görülüyor.
Altına yatırım yapmak gerekiyor victory.gif Yarın yine yükselir
(08-24-2011 07:20 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Altına yatırım yapmak gerekiyor victory.gif Yarın yine yükselir

aynen kesin artar
Çalışıyo olsam alırdım altın kenara koyardım ya da belli olmaz 400 liram var altın yaparım Big Grin
Altın dahada yükselicek diyorlar.
Tam zamanında bozdurmuşuz ARTİST
Bu devirde altına yatırım yapcan arkadaş. 167 lira pehh. Şu şampiyonlar zengin oldu Big Grin
Altına yatırım yapmak lazım harbiden.
(08-24-2011 07:57 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Bu devirde altına yatırım yapcan arkadaş. 167 lira pehh. Şu şampiyonlar zengin oldu Big Grin

Beleşten 50 tam altın 35000 tl galiiba Big Grin
Altın her zaman değerli oluyor o yüzden öyle büyük bir düşüş olmaz Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler