Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haciyatmaz bu kadar seviyesiz mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Benim charı başka birisi oynuyordu . Oyunda birisine hack demişler oda odadan atmak istemiş ve atmış. Sonra haciyatmazda bunu atmış. Benden acaba sorun ne diye ts adreslerine gittim . Sorunu bana söledi arkadaşımı odadan attığı için bende attım dedi . Ardından labali konsutu . Bende düzngün konsu dedim ve sonunda bana ana bacı kaydı . Ben bunu altında mı kalayım ? Bu kadar adi serefzi karektersiz biti gormedim ben. Eğer bunu yapan emre ise yazıklar olsun . Bu konuyu iyi okusun o arkadaş ben yediğim küfürle kaldım . Yaşım 19 adım emre charın saybiyim dedi ana bacı kaydı bana. ANT ts sinden'de banladı. Bu adam bunu yapıyorsa . Oyunu veletler sarmış.

DipNot: ts17.teamspeak3tr.com port 5505 Bu tsde yetkisi olan birisi banımı acil acabilirmi.

[Resim: 13017.png]
Bu kadar seviyesiz oldugunu bilmiyordum !
Ya sinirden elim ayağım titriyor biri şu tsde banımı acsın.
Big Grin lan cocuk belkı o ya bazen konusmalarından cok bellı oluyor
Belki başkası yapmıştır.
boşverin arkadaşlar seviyesiz insanları takmayın sanal ortamda bir birinizi kırmayın oyunun zevkini cıkarmaya bakın beyfendi
Başkasıdır o bir çok kez hacıyatmzla oyun oynadım çok iyi biri benm görüşümce.
bu haciy4tm4z'ın yaşı büyüktü diye biliyordum belki hesabını satmıştır çocuğun birine
Bak seen demek küfür etti.Levella adam olunmuyor işte.
Referans Adresler