Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Real Madrid-Galatasaray
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Geçmiş olsun gs ye Big Grin
Ayıboğan Servet bi de Ronaldoyu sakatlıyormuş.Ronaldonun futbol hayatı bitiyomuş. Ne gülerim ama Big Grin ronaldoya değil servete Big Grin
Real bu kupada 33 karşılaşmada 8 kez yenilmiş ama bizde hafife alınamayız her ne kadar geçen sene kötü bir sezon geçirdiysekte.Bu bir hazırlık maçı ama ne olursa olsun Galatasaray'ın arkasındayız.
Kalbimiz Galatasarayla .
5-2 Madrid alacak. Galatasaray'ın gollerinden birisini Servet kornerden kafayla atacak.
Şu an real madrid li bir ispanyol'la konuşuyorum adamlar çok ciddiye alıyorlar bizi en azından öyle söyledi
(08-24-2011 03:33 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Şu an real madrid li bir ispanyol'la konuşuyorum adamlar çok ciddiye alıyorlar bizi en azından öyle söyledi

Kuyruk acısı diye bir şey duydun mu Smile
(08-24-2011 03:36 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(08-24-2011 03:33 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Şu an real madrid li bir ispanyol'la konuşuyorum adamlar çok ciddiye alıyorlar bizi en azından öyle söyledi

Kuyruk acısı diye bir şey duydun mu Smile

Hehe duydum =)
Galatasaray 2 - 1 Real Madrid

Sonuç böyle olabilir, öyle düşünüyorum.

- Haydi "İmparator'un Gladyatörleri!"
(08-24-2011 02:18 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Bu maçta gol yağmuru olacak Real Madrid 2-3 farklı kazanır Galatasaray ' danda gol bekliyorum İddaa severler +7 gol oynarlarsa tutabilir ...

Rezerved.Maç sonucunda eğer 2-3 fark olmazsa görüşelim senle.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler