Geçmiş olsun gs ye

Ayıboğan Servet bi de Ronaldoyu sakatlıyormuş.Ronaldonun futbol hayatı bitiyomuş. Ne gülerim ama

ronaldoya değil servete

Real bu kupada 33 karşılaşmada 8 kez yenilmiş ama bizde hafife alınamayız her ne kadar geçen sene kötü bir sezon geçirdiysekte.Bu bir hazırlık maçı ama ne olursa olsun Galatasaray'ın arkasındayız.
5-2 Madrid alacak. Galatasaray'ın gollerinden birisini Servet kornerden kafayla atacak.
Şu an real madrid li bir ispanyol'la konuşuyorum adamlar çok ciddiye alıyorlar bizi en azından öyle söyledi
(08-24-2011 03:33 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Şu an real madrid li bir ispanyol'la konuşuyorum adamlar çok ciddiye alıyorlar bizi en azından öyle söyledi
Kuyruk acısı diye bir şey duydun mu

(08-24-2011 03:36 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ] (08-24-2011 03:33 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Şu an real madrid li bir ispanyol'la konuşuyorum adamlar çok ciddiye alıyorlar bizi en azından öyle söyledi
Kuyruk acısı diye bir şey duydun mu 
Hehe duydum =)
Galatasaray 2 - 1 Real Madrid
Sonuç böyle olabilir, öyle düşünüyorum.
- Haydi "İmparator'un Gladyatörleri!"
(08-24-2011 02:18 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Bu maçta gol yağmuru olacak Real Madrid 2-3 farklı kazanır Galatasaray ' danda gol bekliyorum İddaa severler +7 gol oynarlarsa tutabilir ...
Rezerved.Maç sonucunda eğer 2-3 fark olmazsa görüşelim senle.