Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 8'de Gelişmiş 'Kopyala-Yapıştır'
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Windows 8'in kopyala-yapıştır işlemi sıra dışı bir yapıya sahip olacak.

Microsoft'un 'Building Windows 8 Blog'unda verilen bilgilere göre, Windows 8'deki kopyala-yapıştır işlemi daha gelişmiş özelliklerle karşımıza çıkacak. Alttaki resimde görülebildiği üzere, Windows 8'de birden fazla yapıştırma işlemi gerçekleştiğinde bir yönetim penceresi açılacak ve tüm yapıştırma işlemleri alt alta sıralanarak yönetilebilecek.

[Resim: win8-copy-paste-yonetici.jpg]

Ayrıca bu işlemlerin grafiklerle güçlendirilmiş detaylı görüntülenme imkanı da bulunacak. Aşağıdaki grafiklerdeki görüntülere dayanarak, yeni Windows'ta kopyala yapıştır işlemleri hakkında epey ayrıntılı bir yönetim imkanı bulunacak diyebiliriz.

[Resim: win8-aktarim-grafik.jpg]

Bu iki ayrıntının dışında bir de 'dosya değiştirme' işlemi konusunda önemli gelişmeler olduğu aktarılan bilgiler arasında. Çoklu dosya değiştirmeleri esnasında, hangi dosyaların hangi dosyalarla değiştirileceğine karar vermenizi sağlayacak olan diyalog ekranı oldukça kullanışlı gözüküyor.

[Resim: win8-degistirme.jpg]

Windows 7 ile büyük bir başarıya imza atmış olan Microsoft, tahminlerimize göre Windows 8 ile çıtayı biraz daha yükseltecek. Yeni Windows'u sabırsızlıkla beklemekteyiz, gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak
Güzel vista hemen unutuldu gibi
windows 7 yetiyor 8 e geçer mi çoğu kişi bilinmez
7 çok iyi kasma falan yok ama 8 belli olmaz Sad
ben hala vistadayım Sad
çıkarsa geçerim belki.
(08-24-2011 01:58 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]7 çok iyi kasma falan yok ama 8 belli olmaz Sad

Olmazmı hiç Angry
7'yi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum hemde en son modeli Ultimate olan. Enfes bişey. 7'yi değişmem kolay kolay artık
Ben daha windows 7 geçemedim Big Grin
1-2 Yıla Windows 9 Çıkar Biz Hala Vistadayız KEŞŞŞŞ
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler