Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 24.08.2011 İddaa Kuponum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
573 = Bristol City-Swindon = Alt
579 = Benfica-Twente = 2
581 = Sturm Graz-Bate Borisov = 1
582 = Udinese-Arsenal = 2

misli = 3

TUTAR = 165,11 TL
Sence tutar mı ? Big Grin Ben de oynayım pek bilmem iddia
Tutar ümidiyle oynadık şansını dene istersen 3 TL tutmasa ne olur bize 3 TL koyar mı DOST
(08-24-2011 02:14 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Tutar ümidiyle oynadık şansını dene istersen 3 TL tutmasa ne olur bize 3 TL koyar mı DOST

Big Grin Galatasaray - R.M 'maçını acmamıslarmı
Açmışlarda çok kafamı karıştırdı o maç diyorumki real madrid bu maçı önemsemez ama Galataaray için önemli bir maç bir bomba olupta Galatasaray yenerse şaşırmayın he ama bu bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı 10-0 biterdi o ayrı beyfendi totos.gif
İşte bu adamların böyle Türkleri umursamazlıklarını hiç sevmiyorum. Bunlara dünyada her türlü alanda gücümüzü göstermeliyiz. Şöyle güzel goller atsakta bi bozulsalar Smile
Oynayım bari. Tutarsa yaşadınız kod paylaşımı Big Grin
(08-24-2011 03:15 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]İşte bu adamların böyle Türkleri umursamazlıklarını hiç sevmiyorum. Bunlara dünyada her türlü alanda gücümüzü göstermeliyiz. Şöyle güzel goller atsakta bi bozulsalar Smile

O işi zaten zamanında yaptık dünyanın en iyi takımı olduk.

(08-24-2011 02:54 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Açmışlarda çok kafamı karıştırdı o maç diyorumki real madrid bu maçı önemsemez ama Galataaray için önemli bir maç bir bomba olupta Galatasaray yenerse şaşırmayın he ama bu bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı 10-0 biterdi o ayrı beyfendi totos.gif

Bahsettiğin takım Galatasaray ne fener ne beşiktaş madem atıyorlardı zamanında niye atamadılar ?
(08-24-2011 03:35 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(08-24-2011 03:15 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]İşte bu adamların böyle Türkleri umursamazlıklarını hiç sevmiyorum. Bunlara dünyada her türlü alanda gücümüzü göstermeliyiz. Şöyle güzel goller atsakta bi bozulsalar Smile

O işi zaten zamanında yaptık dünyanın en iyi takımı olduk.

(08-24-2011 02:54 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Açmışlarda çok kafamı karıştırdı o maç diyorumki real madrid bu maçı önemsemez ama Galataaray için önemli bir maç bir bomba olupta Galatasaray yenerse şaşırmayın he ama bu bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı 10-0 biterdi o ayrı beyfendi totos.gif

Bahsettiğin takım Galatasaray ne fener ne beşiktaş madem atıyorlardı zamanında niye atamadılar ?
Bütün yıldızları oynatıyorlar? Sence hafife mi alıyorlar?
Arsenal maçında yatıcak görürsünüz . Arsenal maçı alamaz victory.gif
Referans Adresler