573 = Bristol City-Swindon = Alt
579 = Benfica-Twente = 2
581 = Sturm Graz-Bate Borisov = 1
582 = Udinese-Arsenal = 2
misli = 3
TUTAR = 165,11 TL
Sence tutar mı ?

Ben de oynayım pek bilmem iddia
Tutar ümidiyle oynadık şansını dene istersen 3 TL tutmasa ne olur bize 3 TL koyar mı

(08-24-2011 02:14 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Tutar ümidiyle oynadık şansını dene istersen 3 TL tutmasa ne olur bize 3 TL koyar mı 

Galatasaray - R.M 'maçını acmamıslarmı
Açmışlarda çok kafamı karıştırdı o maç diyorumki real madrid bu maçı önemsemez ama Galataaray için önemli bir maç bir bomba olupta Galatasaray yenerse şaşırmayın he ama bu bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı 10-0 biterdi o ayrı

İşte bu adamların böyle Türkleri umursamazlıklarını hiç sevmiyorum. Bunlara dünyada her türlü alanda gücümüzü göstermeliyiz. Şöyle güzel goller atsakta bi bozulsalar

Oynayım bari. Tutarsa yaşadınız kod paylaşımı

(08-24-2011 03:15 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]İşte bu adamların böyle Türkleri umursamazlıklarını hiç sevmiyorum. Bunlara dünyada her türlü alanda gücümüzü göstermeliyiz. Şöyle güzel goller atsakta bi bozulsalar 
O işi zaten zamanında yaptık dünyanın en iyi takımı olduk.
(08-24-2011 02:54 PM)Erdem Döşer Yazılan: [ -> ]Açmışlarda çok kafamı karıştırdı o maç diyorumki real madrid bu maçı önemsemez ama Galataaray için önemli bir maç bir bomba olupta Galatasaray yenerse şaşırmayın he ama bu bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı 10-0 biterdi o ayrı

Bahsettiğin takım Galatasaray ne fener ne beşiktaş madem atıyorlardı zamanında niye atamadılar ?
Arsenal maçında yatıcak görürsünüz . Arsenal maçı alamaz