Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çin Dünya'yı Kurtaracak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O da doğru. Nasa gibi büyük bir kuruluş çoktan hesaplamaları yapmıştır. Ama şöyle bir durum var. NASA evet biz bilincindeyiz çarpma olasılığı şudur diyip bize net bir şey söylerse, dünyada oluşacak karmaşayı siz düşünün.. Düşünsene 2029 yılı Dünya'nın son günüdür denildiğini Big Grin
Çarpacağı zaman 43 yaşında olacağım. İlerde yeni bir film yaparlar. 2012 filminin 2036 versiyonu çıkar herhalde. Big Grin
(08-24-2011 02:09 AM)Poseidon. Yazılan: [ -> ][b]Çin malı çin malı diyip adamları kötülüyordunuz ya alın lan adamlar dünyayı kurtarmayı düşünüyor Big GrinBig Grin/b]

çok şaçma bir cümle bana göre Çinde fabrıka mal yapğacagı zaman kalıtesıne göre fıyat söyluyor aynı malın bır ucuzu var bıde pahalısı ama biz gidip ucuz alıp burada yuksek fıyatta satmaya calısıyoruz ve satıyoruz ondan sonra çin malı dandık cıktı dıyoruz.Şaçma bir cumle dedıgım gıbı hele bide bazı ınsanlar var yasadıgım yerden bılıyorum adam çin malı havai fişeğe dandik Türk malı olan havai fişeği ise kaliteli diyor ve bu konudada ısrar edıyorBig Grin barutu zaten Çinliler bulmuş Çin malı nasıl dandik olacak patlayıcıdaBig Grin
(08-24-2011 02:28 AM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]O da doğru. Nasa gibi büyük bir kuruluş çoktan hesaplamaları yapmıştır. Ama şöyle bir durum var. NASA evet biz bilincindeyiz çarpma olasılığı şudur diyip bize net bir şey söylerse, dünyada oluşacak karmaşayı siz düşünün.. Düşünsene 2029 yılı Dünya'nın son günüdür denildiğini Big Grin

Abi eminim 1 ay millet bağırış çağırış sonra aynen devam son bir ay full cami Big Grin
Dünya yı ben kurtarıcam süperr
(08-24-2011 02:24 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Amann en fazla ölürüz ne olacak.

Doğru diyorsun her gün yaptığımız şeyler. Smile
Dünyanın en iyisi P.R.C ZTN .D
2029 OLSUN GÖRÜRÜZ Smile
(08-24-2011 02:45 AM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Dünya yı ben kurtarıcam süperr

Yandık desene Big Grin
Öldürmeyen Allah öldürmez Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler