Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Skandallar bitmiyor! [ÖSYM]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bursa’da Felat Ejderoğlu’nun başına gelenler ÖSYM’ye tekrar gölge düşürdü...

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının ardından tercih sonuçları da geçtiğimiz cuma günü açıklandı.

YGS ve LYS’de ortaya çıkan hatalı sonuçların yerleştirmelerde görülmeyeceği düşünülürken, Bursa’da Felat Ejderoğlu’nun başına gelenler ÖSYM’ye tekrar gölge düşürdü.

Gürsu İMKB Anadolu Lisesi mezunu olan Ejderoğlu, LYS sonuçlarının ardından dil puanının 473 olduğunu öğrendi ve tercihlerini yaptı.

Bursa Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanmak isteyen Ejderoğlu, 5 tercihte bulundu ancak hiçbirine yerleşemediğini öğrendi. Daha sonra ÖSYM’nin aday bilgi işlemleri sayfasına giren Ejderoğlu, dil puanının LYS sonucundan silindiğini gördü. Ejderoğlu, ÖSYM’ye itirazda bulundu.
Bilmiyor yazmışsın Smile Düzelt bence Smile
Bilmiyor güzel başlık ^^

Ciddiyim şu kadronun acilen güncellenmesi lazım çok geç kalınabilir o kadar okuma kampanyaları düzenleniyor okullar açılıyor sonucunda koskoca bir fosla karşılaşmak istemiyoruz bu adama ve onlarcasına yazık ya 1seneleri boşuna gidiyor 1 sene dershane parası 1 sene okul kitap parası yazıktır ya Angry
bi "t" nin lafıını ettiniz ayıp. Big Grin
Benim başıma falan gelseydi kafayı yerdim Big Grin Tam bir rezalet Ali Demir'e ban.gif
O adaya acıyorum,gerçekten zor bir durum. Ss.gif
Burdan yak !
Allah yardımcımız olsun Sad
Böylede devam edeceğe benziyor Big Grin
O Ösym'nin başındaki dingil herif koltuk merakından iş yapamıyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler