İrlanda yapımı bir film. İrlanda çıkışlı müzisyenler. Glen Hansard & Marketa Irglova'dan söz ediyorum. Nasıl Damien Rice ve Lisa Hannigan sevgili ise, bunlar da sevgili. İrlandalılar. Şimdi size onların nezdimdeki en iyi şarkılarından biri olan 'Falling Slowly' parçasını dinletmek istiyorum ve paylaşacağım burada. Dinlerseniz, mutlu olursunuz. Video ise, Glen Hansard & Marketa Irglova'nın birlikte tanıştıkları ve müzik yapma kararı aldıkları 'Once' adlı müzikal filmden geliyor. O filmi de bi' ara izlerseniz, daha mutlu olursunuz.
Seni evlendirelim mi Uğur ? Ailevadisinde bir kız var Amerikada yaşıyor.Yaşı senden 3-5 büyüktür.Manga çevirisi yapıyor.İrlanda da yaşamak istiyor.Balkabağının içini oyup fener koymak istiyor.
(08-23-2011 08:48 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Seni evlendirelim mi Uğur ? Ailevadisinde bir kız var Amerikada yaşıyor.Yaşı senden 3-5 büyüktür.Manga çevirisi yapıyor.İrlanda da yaşamak istiyor.Balkabağının içini oyup fener koymak istiyor.
Ahaha, Dünya'nın en güzel sevgilisine sahibim Mehmet. Şu an için kalsın, gerçeği İrlanda'da yaşamak istemesi güzel ama. Öyle işte.
2003 yapımı güzel bir film idi. Film'in Sussex(Doğu)'de çekilmiş olması benim için kendisini bir kat daha izlenir duruma getiriyor. Yalnız, benim aklımda İngiliz yapımı diye kalmış ama Uğur?
(08-23-2011 09:16 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]2003 yapımı güzel bir film idi. Film'in Sussex(Doğu)'de çekilmiş olması benim için kendisini bir kat daha izlenir duruma getiriyor. Yalnız, benim aklımda İngiliz yapımı diye kalmış ama Uğur?
Benim bahsettiğim 'Once' 2006 çıkışlı ve İrlanda yapımı Tolga
Abi ben olayını tamamen yanlış anlamışım. 2003 yapımı Falling Slowly diye bir film varda. Bir de diyorum, bu parça bu film ile ne alaka. Hatırlamıyorum o an neyin kafasını yaşadığımı.